|
Nu esti logat.
Yasmin aprox 2 ani#1 2015-06-28 14:51:28
yasmin aprox 2 anibuna fetelor si doctoressa. am sa va povestesc pe scurt povestea : am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice in urma unui control la care am ajuns deoarece nu mi-a venit ciclul cam 3 luni. mi s-au facut analize de sange si aveam prolactina crescuta, am luat bromcriptina si cand valoarea prolactinei a fost buna am inceput sa iau diane 35 (6 sau 9 luni, nu mai tin minte exact) apoi am trecut pe yaz (2-3 luni aprox) si apoi pe yasmin, ma durea rau cand eram pe ciclu cat timp luam yaz si mi s-a dat yasmin. in fine...am luat in jur de 2 ani yasmin, poate si mai mult...nu mai stiu sigur, nu am ajuns de ceva vreme la control din diverse motive. atunci mi s-a spus ca va trebui sa iau anticonceptionale mereu si cand voi dori copil sa ma las de ele si totul va fi sub supravveghere medicala. 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #2 2015-06-28 15:03:23
Re: yasmin aprox 2 anidaca nu aveai probleme inainte nu vad de ce ai avea acum, dar mai mult ca sigur vei avea din nou ciclul neregulat fara ele... sa nu-ti creezi un motiv de stres suplimentar Offline #3 2015-06-28 15:12:31
Re: yasmin aprox 2 animhmm...da...eu sper totusi sa fiu ok, adica trebuie macar sa incerc...nu ma incanta in mod deosebit sa iau pana la menopauza ac incontinuu mai putin cand vrem bebe... 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #4 2015-06-28 15:21:00
Re: yasmin aprox 2 aniideea e ca e mai usor sa ramai insarcinata imediat dupa ce le lasi si ai putea profita de asta daca tot vrei un copil Offline #5 2015-06-28 15:44:51
Re: yasmin aprox 2 anitu cat timp ai luat? 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline Publicitateloading...
#6 2015-06-28 15:54:24
Re: yasmin aprox 2 anivreo 6 ani doar Offline #7 2015-06-28 16:21:22
Re: yasmin aprox 2 anice problema ai avut daca pot sa te intreb? esti ok acum de nu mai iei? 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #8 2015-06-28 16:25:11
Re: yasmin aprox 2 anin-am avut nicio problema, le-am luat doar pentru contraceptie Offline #9 2015-08-12 18:11:04
Re: yasmin aprox 2 aniBuna! Iau Yasmin de 2 ani aproximativ, si pana acum menstruatia imi venea mereu in aceeasi zi, miercurea in saptamana de pauza. De 1 luna am avut niste dureri de stomac insotite de diaree si/sau greață in 2 episoade. De fiecare data am incercat sa treaca mai mult de 4 h de cand am luat pastila pana am avut scaun/am vomitat. Referitor la ultima pastila din blister (duminica aceasta) am vomitat la 5h după, si nu am luat pastila suplimentara. Offline #10 2015-08-12 18:13:43
Re: yasmin aprox 2 aniai avut mai mult de 4 scaune / zi in perioadele cand aveai diaree ? altfel nu ai avea motive de ingrijorare Offline #11 2015-08-12 18:19:40
Re: yasmin aprox 2 aniNu, tocmai, maxim 3. Nu.mi explic de ce ?nt?rzie. Sa iau un test de sarcina sa fiu sigura? Offline #12 2015-08-12 18:49:21
Re: yasmin aprox 2 anipoti face unul in a 8a zi daca tot nu vine, inainte de a incepe folia noua Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|