|
Nu esti logat.
Anticonceptionale dupa 2 nasteri#1 2015-08-15 13:30:59
anticonceptionale dupa 2 nasterice anticonceptionale as putea lua dupa 2 nasteri? stiu ca mi se v-a spune ca e mai bn sa intreb ginecologul, ca se fac analize, etc. adevarul e ca majoritatea medicilor nu stau sa iti faca analize...ci iti recomanda ce e "la moda" acum. eu in trecut am luat yasmin si a fost ok. atunci ma pazeam de sarcina...acum vreau sa reiau pt reglarea cantitatii ciclului menstrual. dupa cea de-a 2a cezariana, cand imi vine....parca e conducta sparta. curge enorm de mult. cateva tampoane/zi, imbibate.... Offline #2 2015-08-15 15:19:28
Re: anticonceptionale dupa 2 nasteriEu as merge sa vorbesc cu un medic de plannig.pe forum nu ai cum sa primesti un sfat avizat #3 2015-08-15 16:37:39
Re: anticonceptionale dupa 2 nasterinu este asa cv in Bacau, din pacate Offline #4 2015-08-15 19:15:22
Re: anticonceptionale dupa 2 nasterihttp://www.anticonceptionale.ro/cabinet … l?catid=58 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|