|
Nu esti logat.
Ce faceti cu lucrurile de care nu mai aveti nevoie?#1 2015-09-07 10:58:10
Ce faceti cu lucrurile de care nu mai aveti nevoie?Dragi mamici, in trei ani de cand il am pe bebe, am adunat lucrusoare cat pentru 3 familii. Offline #2 2015-09-12 01:00:36
Re: Ce faceti cu lucrurile de care nu mai aveti nevoie?Si noi am strans o gramada de hainute si incaltaminte (in stare buna, dar care i-au ramas mici copilei); pe masura ce le-am adunat, le-am dat prietenilor sau cunostintelor (care la randul lor au prieteni cu copii) sau direct altor copii (de la scoala, gradinita, din zona). Am procedat la fel cu jucariile. Offline #3 2016-10-21 15:31:17
Re: Ce faceti cu lucrurile de care nu mai aveti nevoie?Buna ziua! Ultima oara a fost editat de mykutza (2016-10-21 22:37:58) Offline #4 2016-10-21 22:38:41
Re: Ce faceti cu lucrurile de care nu mai aveti nevoie?DanaE. Aici nu facem reclama..am editat postul tau. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #5 2016-10-23 11:08:27
Re: Ce faceti cu lucrurile de care nu mai aveti nevoie?Si noi am dat hainutele absolut toate prietenilor.Sa stii ca daca ai prietene apropiate care au copii mai mici ca ai tai, chi suguranta s-ar bucura, mai ales ca sunt foarte scumpe. Si eu m-as fi bucurt daca a-s fi primit hainute pentru bebelina mea. Offline Publicitateloading...
#6 2016-10-25 15:00:56
Re: Ce faceti cu lucrurile de care nu mai aveti nevoie?Eu am dat mai departe si asta voi face in continuare. Am pastrat putine, pt ca mi-s dragi si ff putine ma gandesc sa le vand. Are mama o fetita frumusica foc! Maya Sianna, nascuta pe 17 ianuarie 2016 <3 Offline #7 2016-10-26 21:39:36Re: Ce faceti cu lucrurile de care nu mai aveti nevoie?Stiu ca aici vorbiti de lucruri de bebe, dar o solutie sunt si scolile si gradinitele rurale. Eu asa procedez cu hainele mele sau ale sotului. Mereu se gaseste cineva care sa le poarte. Sunt familii cu 5-7 frati, din atatia oameni, se potrivesc cuiva. Se bucura tare mult cand primesc ceva (mama e profesoara acolo si le duce). Offline #8 2020-03-12 15:59:57
Re: Ce faceti cu lucrurile de care nu mai aveti nevoie?Eu am un dulap special acasă, în care îmi pun astfel de haine, apoi aștept până apar copii mici în familie sau printre prieteni. Offline #9 2020-09-17 14:02:04
Re: Ce faceti cu lucrurile de care nu mai aveti nevoie?Avem, de asemenea, un dulap de colț mare, în care colectăm toate obiectele mici și mai mari. Aceasta este cămara noastră și pivnița într-una. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|