|
Nu esti logat.
Test de sarcina#1 2015-09-14 21:49:09
Test de sarcinaVa scriu povestea prietenei mele, desi cred ca deja incepe sa se ingrijoreze prea mult: luna trecuta, dupa 3 zile de la terminarea menstrei a avut un contact sexual neprotejat si a doua zi a luat pastila de a doua zi. Luna aceasta, mai exact in 5 septembrie i-a venit menstra si a durat 4 zile. Totusi prietena mea, stresata din fire si-a facut azi, 14 septembrie, adica exact la o luna de la acel contact sexual (nu a mai avut altele intre timp) un test de sarcina Barza pt a fi sigura si de teama ca nu cumva acea menstra sa fi fost una peste sarcina. Testul a iesit negativ, dar la vreo 15 minute a aparut o liniuta cam oblica, e drept (am vazut si eu testul) ffff slab roz. Ce parere aveti? E vorba de acea linie de uscare? Nu este sub folie...dar am auzit ca la testele Barza apare o astfel de liniuta. In plus, daca era insarcinata, era deja o luna de la contactul sexual si banuiesc ca se vedea mai bine cea de a doua liniut... Ce parere aveti? Eu cred ca nu e sarcina, dar am zis sa scriu aici pt ca eu am primit raspunsuri bune si am fost foarte mult ajutata. Offline #2 2015-09-14 22:26:09
Re: Test de sarcinaNu e sarcina! Testul se citeste intr-un anumit interval, asa cum scrie pe prospect....ce se intampla dupa nu mai are relevanta. Oricum a luat si pastila, i-a si venit, era clar ca nu putea fi sarcina, dar sa se protejeze corespunzator de acum inainte! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2015-09-14 23:22:12
Re: Test de sarcinaDa, am sfatuit-o si eu la fel...Referitor la timpul de citire, ea zice totusi ca s-a incadrat in timpul scris pe prospect... Offline #4 2015-09-14 23:24:32
Re: Test de sarcinaNu cred ca are vreo relevanta ce apare dupa 15 min, asa ai scris in primul post, ca dupa acest timp a aparut ceva Ultima oara a fost editat de dea_di (2015-09-14 23:25:22) "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #5 2015-09-14 23:34:25
Re: Test de sarcinaMultumesc! o sa ii spun. Ce puteti sa imi spuneti de aceste teste Barza? E adevarat ca nu sunt prea bune? Si unde apare mai exact acea linie de uscare? Offline Publicitateloading...
#6 2015-09-15 13:07:17
Re: Test de sarcinaSigur nu e insarcinata, asa cum ai zis si tu, ar fi iesit super clar pozitiv la o luna de la contactul respectiv. Offline #7 2015-09-15 13:20:22
Re: Test de sarcinanu e sarcina. liniuta oblica nu e de uscare, mai degraba o zgarietura pe banda. testele barza sunt bune dupa parerea mea. Offline #8 2015-09-15 23:19:13
Re: Test de sarcinaMultumesc tuturor pt raspunsuri. Ce a speriat-o a fost culoarea roz a liniutei, dar ffffff pala. Se vede doar la lumina, intr-o anumita pozitie si aproape de ochi. Nici eu nu cred sa fie sarcina. Cred ca va mai face maine un test. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|