|
Nu esti logat.
Insarcinata sau nu?#1 2015-11-24 17:41:00
Insarcinata sau nu?Buna fetelor. Am facut sex cu prietenul meu neprotejat, fara ejaculare de nici un fel, interioara sau exterioara. Nu mai stiu sigur in care din zile s-a intamplat, deci nu pot sti nici daca am fost in perioada fertila. Ultima menstra am avut-o pe 20 octombrie si ciclul menstrual il am de 34-35 de zile cam asa, deci astazi ar fi trebuit sa-mi vina. Cert este ca ma dor sanii si am mici dureri/crampe abdominale, slabe si scurte, acea agitatie specifica menstruatiei si niste dureri de spate, lombare. Ce parere aveti? Ultima oara a fost editat de Daciana (2015-11-24 17:41:57) Offline #2 2015-11-24 17:52:41
Re: Insarcinata sau nu?Pai aproximativ cand a fost contactul sexual? Poti face un test de sarcina in cazul in care nu apare menstra. Offline #3 2015-11-24 19:00:51
Re: Insarcinata sau nu?In fiecare luna imi faceam testul ovulator ca sa nu am probleme. Nu suportam prezervativul. Luna aceasta nu l-am mai facut dar cred in continuare ca nu pot fi probleme din cauza ca nu a fost vorba de ejaculare. Conceptia se realizeaza prin spermatozoizi nu prin secretii precoce sau mai stiu eu ce. Crampele abdominale incep sa se intensifice. Multumesc frumos Moni Offline #5 2015-11-25 10:14:16
Re: Insarcinata sau nu?Exista un topic destinat discutilor si intrebarilor despre conceptie (adica acesta: http://forum.anticonceptionale.ro/t5497 … TA---.html ). "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|