|
Nu esti logat.
Klacid si anticonceptionale#1 2015-12-09 22:40:29
Klacid si anticonceptionaleAm o nelamurire, acum 2 saptamani am fost la un control ginecologic in urma caruia doctorita mi-a prescris antibiotice Klacid si anticonceptionale Diane 35 pt mici chisturi pe ovare. A precizat ca in cele 5 zile cat trebuie sa iau antibioticul (primele zile de menstruatie) nu sunt protejata. Intrebarea mea este, vazand ca in primele 5 zile anticonceptionalele nu au efect, sunt protejata in cele 7 zile de pauza? Precizez ca tratamentul cu Klacid trebuie sa il reiau inca o data dupa o luna, practic fac pauza o luna apoi iar le iau. Offline #2 2015-12-09 22:43:00
Re: Klacid si anticonceptionalenu inteleg, in prima zi de menstruatie incepi si AC si antibioticul ? in acest caz trebuie sa te protejezi suplimentar pe durata tratamentului cu antibiotic + 7 zile dupa Offline #3 2015-12-09 22:48:16
Re: Klacid si anticonceptionaleDa, in prima zi de ciclu si anticonceptionalele si antibioticul (care se ia in primele zile de menstruatie). Citisem ca acele 7 zile de pauza esti protejata doar daca iei corect toate pilulele, in cazul meu e ca si cum in primele 5 zile nu le as fi luat avand in vedere ca le este anulat efectul, de asta eram nelamurita. Offline #4 2015-12-09 22:51:20
Re: Klacid si anticonceptionalecum iti spuneam, dupa ce termini antibioticul si iei apoi inca 7 pastile de AC esti protejata Ultima oara a fost editat de heimdall (2015-12-09 23:25:48) Offline #5 2015-12-09 23:21:09
Re: Klacid si anticonceptionaleMi-ai fost de mare ajutor! Multumesc mult! Offline Publicitateloading...
#6 2015-12-10 06:37:54
Re: Klacid si anticonceptionale
Pauza de la sfirsitul foliei nu e in nici un fel afectata de antibioticul de la inceputul ei. Daca vrei sa elimini confuzia, poti fara probleme sa incepi folia in a 5a zi de antibiotic. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2015-12-12 21:51:34
Re: Klacid si anticonceptionaleMultumesc mult pentru raspuns! Revin cu o intrebare, de 9 zile iau AC Diane 35 ca tratament pentru chisturi, iar de 3 zile am inceput si tratamentul cu ovule Cicatridina. Ieri am observat o secretie rozie iar astazi o usoara sangerare. Poate fi de la ovule sau ca efect al AC? Offline #8 2015-12-12 21:53:39
Re: Klacid si anticonceptionalemai degraba de la AC, spottingul e un efect secundar normal cand incepi sa le iei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|