|
Nu esti logat.
Prietenul meu are probleme cu implicarea afectiva intr-o relatiePagini: 1
#1 2016-03-07 11:09:50
Prietenul meu are probleme cu implicarea afectiva intr-o relatieBuna fetelor , am nevoie de parerea voastra in legatura cu o relatie mai dificila .. Offline #2 2016-03-07 12:46:01
Re: Prietenul meu are probleme cu implicarea afectiva intr-o relatieBuna, Deliaa. Mi-a atras atentia framantarea ta. Un sfat obiectiv, de la o straina ca mine este urmatorul : incearca sa pari mai rece cu el..sa vezi reactia lui, pune-te pe tine pe primul loc, caci un barbat va aprecia o femeie care are grija de ea. Poate se schimba ceva in mai bine..poate asa va fi mai hotarat. Offline #3 2016-03-07 13:29:57
Re: Prietenul meu are probleme cu implicarea afectiva intr-o relatieMultumesc ca ai avut rabdare sa citesti Offline #4 2016-03-07 15:01:21
Re: Prietenul meu are probleme cu implicarea afectiva intr-o relatieeu vad situatia in felul urmator: omul a fost sincer si ti-a spus care e problema lui. in continuare cred ca depinde strict de tine daca ti-o asumi sau nu. iti place suficient de mult incat sa ai rabdare cu el? doua luni nu mi se par o perioada suficent de lunga incat sa-ti pui prea multe semne de intrebare. practic abia v-ati cunoscut, nu cred ca i-ai putea cere nici celui mai putin traumatizat om sa aiba incredere 100% intr-o relatie atat de proaspata. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #5 2016-03-07 15:20:30
Re: Prietenul meu are probleme cu implicarea afectiva intr-o relatieIti multumesc pentru opinia ta , alinda ! Pe de o parte sunt intru totul de acord cu cele scrise de tine , pe de alta parte ma uit in jur si as vrea sa fiu si eu cautata , sa ma simt protejata si iubita , sa vad cum isi manifesta afectiunea fata de mine ... sa fiu dorita si sa simt acea siguranta pe care o simtim intr-o relatie normala , cand lucrurile vin de la sine ... Nevoi pe care orice femeie le are intr-o relatie . Nu suntem totusi niste obiecte pe care sa le ingrijeasca .. Ultima oara a fost editat de Deliaa88 (2016-03-07 15:22:31) Offline Publicitateloading...
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|