homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Profilul Torch difera de la o clinica la alta?


#1 2016-05-04 14:05:02

DanielaFeli
New member
Inregistrat: 2016-05-04
Mesaje: 6

Profilul Torch difera de la o clinica la alta?

Buna tuturor!
Ma numesc Daniela, sunt insarcinata in saptamana a noua. Medicul ginecolog mi-a recomandat efectuarea profilului Torch. Bun, am inceput sa caut unde as putea sa-l fac si cam care ar fi pretul. Am observat ca pretul acestui set de analize difera de la o clinica la alta, de la 240 lei pana la 516 lei. Prin urmare, am ajuns sa-mi pun intrebarea - Diferenta aceasta uriasa, o da doar popularitatea clinicii sau setul de analize este diferit, in sensul ca, cu cat costa mai putin, cu atat se mai taie un test sau doua din set?

Offline

 #2 2016-05-04 15:08:20

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24
Mesaje: 2074

Re: Profilul Torch difera de la o clinica la alta?

In mod normal e aceeasi analiza. La mine in oras se efectuează gratuit pt gravide la sputalul de boli infectioase si la centrul de donare s?nge. Sunt acolo cabinete de monitorizare gravide unde se merge cu bilet de la medic plus h?rtie de la lucru ca sunt plătite contributiile la sănătate. Sa te interesezi de acest aspect. E program National. La spitalul din orasul judet de unde locuiesti sigur se face.


Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

Offline

 

#3 2016-05-04 15:28:01

DanielaFeli
New member
Inregistrat: 2016-05-04
Mesaje: 6

Re: Profilul Torch difera de la o clinica la alta?

Multumesc mult pentru informatie ! Mi-ati fost de mare ajutor. Chiar nu stiam unde sa intreb de ce e diferenta asta asa mare de preturi, ce e diferit.
O zi buna !

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.