|
Nu esti logat.
Anticonceptionale si clotrimazol#1 2017-05-17 12:02:10
anticonceptionale si clotrimazolSalut, stiu ca pun o intrebare oarecum naiva, dar cum nu am multa experienta si sunt usor ipohondra e mai bine sa stiu. Am citit ca exista anumite medicamente (indeosebi antibioticele) care nu interactioneaza bine cu anticonceptionalele. Printre ele se numara si antifungicele. Este vorba doar despre cele administrate pe cale orala? eu fac un tratament local cu crema Clotrimazol pt o micoza la deget si ma gandeam ca poate intra in piele si are un efect advers in combinatie cu pastilele contraceptive. Offline #2 2017-05-17 14:23:10
Re: anticonceptionale si clotrimazolnimic din ce e de uz extern (creme, picaturi, ovule...) nu interactioneaza cu pastilele, indiferent de substanta activa Offline #3 2017-05-17 14:29:56
Re: anticonceptionale si clotrimazolMultumesc! Offline #4 2017-06-06 18:42:47
Re: anticonceptionale si clotrimazolBuna ziua! Offline #5 2017-06-06 20:02:31
Re: anticonceptionale si clotrimazolnistatina nu interactioneaza cu pastilele, nu trebuie sa-ti faci griji Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|