|
Nu esti logat.
Sunt însărcinată? Vă rog ajutor.#1 2017-08-19 17:59:19
Sunt însărcinată? Vă rog ajutor.Bună fetelor. Offline #2 2017-08-19 19:02:48
Re: Sunt însărcinată? Vă rog ajutor.Tot peste mine dai Offline #3 2017-08-19 19:31:30
Re: Sunt însărcinată? Vă rog ajutor.Am avut contactul sexual acum aproape 2 săptămâni, menstra e întârziată deja de o săptămână conform regularității ei în perioada 6-12, și a ieșit negativ. L-am făcut la 4 ore și jumătate aproape de la ultima urină. Am întrebat farmacista dacă este sigur să îl fac chiar și în timpul zilei și mi-a spus că este așa atâta timp cât sunt îndeplinite cele 4 ore. M-am mai liniștit oricum, am să mai fac mâine dimineață la prima urină încă unul și da.. nu am cum să fiu din moment ce am fost foarte safe. Acum că sunt liniștită pot gândi și eu limpede și am reluat scenariile... că de la două acte îmi aduc aminte ce s-a întâmplat. Dacă tot nu îmi vine o să merg la un consult ginecologic, probabil chiar la doctoressa. Offline #4 2017-08-20 00:30:12
Re: Sunt însărcinată? Vă rog ajutor.Priscilla12 ai warning pt post multiplu.citeste regulamentul! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|