homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Petting


#1 2018-10-09 22:43:01

Bia123
Membru
Inregistrat: 2018-10-09
Mesaje: 0

Petting

Bună seara! Am și eu o nelămurire. Recunosc fără rușine că sunt virgină și nu am informații vaste în ceea ce privește viața sexuală, însă am oarecum o bază. Am tot văzut pe internet circulând aceeași întrebare pusă de extrem de multe fete și care, pe mine personal mă bulversează maxim. Așa că, în toată speranța că aici voi găsi răspunsul de la dvs, vă întreb : Este posibil să rămâi însărcinată dacă ești virgină și ai făcut petting îmbrăcată cu prietenul tău?
Indiferent dacă a ejaculat sau nu? Și când zic îmbrăcată mă refer la chiloți, blugi/colanți și boxerii lui. Sperma poate trece prin haine? E adevărat că dacă acel lichid pre-ejaculator sau chiar sperma , deși există haine, dacă intră în contact cu partea exterioară a vaginului, acei spermatozoizi vor pătrunde singuri înăuntru și vei rămâne gravidă?Mulțumesc! Aștept seriozitate, deși e cea mai penibilă întrebare pusă vreodată. Simt că o iau razna. A, și am mai văzut forum-uri unde "medici" susțin că poți rămâne gravidă chiar dacă ești virgină. Chiar vreau adevărul. Vă rog mult..  supa

Offline

 

 Acum


   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.