homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale luate pe o perioada de cativa ani


#1 2019-01-11 18:41:37

CorneliaM
Membru
Inregistrat: 2019-01-11
Mesaje: 1

anticonceptionale luate pe o perioada de cativa ani

Buna seara fetele!

Iau anticonceptionale de peste 8 ani, cu cateva pauze de o luna-doua. Cea mai lunga pauza a fost de 6 luni in urma cu vreo 3-4 ani cand mi-am repetat din analizele hormonale.

Am inceput cu aceste pastile de la varsta de 18 ani pentru problemele menstruale: menstruatia putea veni si dupa 5 luni astfel ca dupa cateva analize si vizite la doc mi s-au prescris anticonceptionalale Diane 35. Mie mi-a mers foarte bine cu ele. Fara dureri de cap, stari de voma sau alte efecte adverse. Le-am luat cativa ani pana ce au fost scoase de pe piata si am trecut la Yasmine pe care le iau si in momentul de fata.

Acum eu sunt curioasa daca sunt fete care au luat o perioada asa lunga de timp AC si ce s-a intamplat dupa ce nu le-au mai luat. Eu nu vreau sa fac vreun copil acum, insa am inceput sa ma gandesc mai mult la acest subiect si nu as vrea sa fiu afectata pe viitor. Adica ma gandesc ca as putea sa renunt la ele si sa incerc ceva remedii homeopate cativa ani(2-3) inainte de a face un copil. Dar sincer ma simt bine si nu as vrea sa renunt la ele daca sunt cazuri care nu au avut probleme in a avea copii imediat dupa renuntarea la ele.

As dori de asemenea sa primesc raspunsuri de la persoane care sunt in aceasta situatie (de a lua ani de zile AC si care au renuntat la ele/ sau vor sa renunte).

Va multumesc foarte mult ca ati avut rabdare sa cititi tot ce am scris si sper ca a fost si coerent. Seara frumoasa!

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.