homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Conizatie


#1 2019-09-17 13:42:05

Racom
Membru
Inregistrat: 2019-09-16
Mesaje: 2

Conizatie

Buna tuturor....
Avand in vedere ca tot am citit pareri despre conizatie ,ce este si cum decurge ea dar nimeni nu a mai revenit dupa o perioada de timp cu un mesaj daca totul a decurs ok si efecte secundare daca au fost,sau cel putin eu nu am gasit ....si am tot cautat.
In aprilie anul acesta am fost operata pe colul uterin deoarece la papa nicolau mi a iesit hsil  cin 3 trebuind sa ma operez de urgenta.
Operatia a decurs normal ,a doua zi dandu mi drumul din spital.
Dupa vreo 2saptamani am avut o sangerare mai abundenta dupa ce mi se oprise initial si am fost la un control speriata ,eco ok,colul deja era foarte bine vindecat .
Dupa vreo 2luni ,simtindu ma bine,am sangerat la un contact sexual ,doar atunci pe moment ,urmand ca vreo saptamana sa am scurgeri maronii si apoi sa mi vina ciclu mai abundent decat de obicei.
Am mai patit o si a doua oara,si am fugit iarasi la un control ,eco ok,papa nicolau ok doar colul sensibil la atingere chiar si la control cand m a controlat am sangerat si apoi am avut scurgeri maronii pana la ciclu.
Intrebarea  mea e celor care s au operat ,ati fost ok dupa operatie ,ciclu normal,viata sexuala ca prima sau dereglari de tot felul??? sad

Offline

 #2 2019-09-17 15:19:42

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01
Mesaje: 89341

Re: Conizatie

eu am facut ERAD. acum cativa ani.a fost totul ok dupa.mergi la un doctor bun daca ai probleme! multa sanatate!


"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."


http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Offline

 

#3 2019-09-17 15:52:38

Racom
Membru
Inregistrat: 2019-09-16
Mesaje: 2

Re: Conizatie

Multumesc Sonia pt raspuns.
Nu...nu am probleme,inafara ca am sangerat la contact sexual de 2ori,dar am fost la consult unde mi a conttolat colul,mi a facut eco si pap-ul din nou si e totul ok,doar colul mi a ramas cu sensibilitatea asta.
Curiozitatea asta o am ,sunt eu singura care dupa conizatie sunt mai sensibila,sau mai sunt si altele???

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.