|
Nu esti logat.
Menstruatie intarziata#1 2020-02-16 12:43:42
Menstruatie intarziataBuna fetelor. Am un ciclu aproximativ regulat de 28-31 zile, trebuia sa-mi vina de 2,3 zile însă menstruatia se lasă așteptată. Luna asta am avut 2 contacte sexuale neprotejate. Primul a fost la 2-3 zile după ce mi-a venit menstra, cu retragere înainte de ejaculare, deci practic șanse 0, nefiind în perioada fertilă. Iar al doilea contact a fost la o săptămană după ovulație, la fel cu ejaculare afară. Aproape în fiecare lună în apropierea ovulației (zilele 13-16) pot simți dureri abdominale și alte simptome ovulatorii. Deci practic ambele contacte au fost în afara oricărui risc. Am simptome premenstruale cum ar fi dureri ușoare de burtă, dureri ușoare de sani, schimbări de dispozitie, acnee. Sfaturi, păreri? Ar putea fi sarcină? Vă pup fetelor Offline #2 2020-02-16 19:47:32
Re: Menstruatie intarziatadaca esti sigura ca atunci a fost ovulatia nu ai de ce sa iti faci probleme... poti face totusi un test Offline #3 2020-04-23 09:28:12Re: Menstruatie intarziataBuna ziua fetelor si Hristos a Inviat! Am si eu o problema. "Just Breathe" Offline #4 2020-04-23 11:01:04
Re: Menstruatie intarziataeu zic ca e posibil sa fie un ciclu anovulator sau sa fi ovulat mai tarziu, mai ales daca ai ovare micropolichistice, nu ai ce face decat sa astepti (ai putea lua duphaston sa declanseze menstruatia, dar nu stiu daca e cazul) Offline Publicitateloading...
#6 2020-04-23 12:39:38
Re: Menstruatie intarziatacu placere sa stii ca mi s-a mai zis ca am acest dar de a aduce menstruatia Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|