homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgere ce nu se oprește


#1 2020-08-08 18:03:45

alexandras91
Membru
Inregistrat: 2013-12-27
Mesaje: 4

Scurgere ce nu se oprește

Buna fetele
Revin cu o intrebare, dar ca sa înțelegi o iau cu începutul. In luna iunie mi-a intrazit, 7 zile mai târziu  3 teste de sarcina pozitive, am fost la doctor aparent sarcina era prea mica sa se vada la eco (3 saptamani) ,pana aici nimic anormal, doar ca dupa inca 4 zile am inceput sa sangerez usor am sunat doctorita (asta într-o sambata) mia spus sa ma duc luni la ea. Zis si facut sarcina numai era.. ( asta daca era ptr ca ea mi-a spus ca foarte multe teste ies pozitive si sunt false.
M-am conformat cu idee desi greu... am luat-o de la capat am astept si luna trecuta dar nu am ramas asa ca in prima zi a menstruatiei am inceput sa iau anticonceptionale. Aici intervine problema... au trecut 10 zile si eu inca am scurgeri maronii... a mai patit cineva?E de la ac? Nu e prima data cand iau... Logest sunt ac-urile ce le folosesc. Nu am alte simptome inafara de faptul ca am momente cand simt un disconfort usor in uter .. asa as putea descrie.
Va multumesc pentru răbdarea de a citi tot.
O zi frumoasa
P.S sunt in concediu pana joi.. de asta am apelat la voi.

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.