|
Nu esti logat.
Sangerari intermenstruale abundente#1 2007-02-01 16:11:08
Sangerari intermenstruale abundenteIau anticonceptionale de aproximativ 1 an. Prima data am luat lo-femenal de la planning insa apoi doctorita mi-a recomandat sa trec pe desorelle. Am luat desorelle vreo 3 luni insa nu mi-a fost bine deloc cu ele, sangerari intermenstruale dese si abundente apoi am trecut pe logest. Am avut sangerari intermenstruale primele 2-3 luni, apoi urmatoarele 2 a fost ok, si acum, au inceput din nou. Sunt foarte inchise la culoare ( aproape negru ) cu foarte multe cheaguri. Si in perioada menstruatiei, mi s-a redus foarte mult cantitatea eliminata care e la fel cu multe cheaguri. Mentionez ca luna asta am luat prima pastila cu o zi mai devreme din greseala ( Miercuri in loc de Joi ), sangerarea a intervenit cam dupa a 5-a sau a 6-a pilula. Am si uitat 2 pastile ...a 10-a si a 14-a, iar sangerarea era deja instalata. Si inca este, si sunt la a 16-a pastila. Ce sa fac? De la ce poate fi? Ma dor si ovarele din cand in cand putin. Poate fi o problema grava? Mi-e foarte frica. Mi-am sunat doctorita insa ea este plecata pana la mijlocul lunii februarie din Bucuresti si nu pot lua legatura cu ea. Va rog, ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi. Va multumesc din suflet. Offline #2 2007-02-01 17:22:57
Re: Sangerari intermenstruale abundentenu e nimik grav. Logest are prea putini estrogeni pentru nevoile tale iar desorelle nici el nu era potrivit. Daca zici ca Lo-Femenal a fost contraceptivul cu care te-ai inteles bine, dupa mintea mea Microgynon e solutia contraceptiva pentru tine(daca nu chiar Lo-femenal) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-02-01 17:24:44
Re: Sangerari intermenstruale abundenteCu Lo-femenalul nu mi-a fost chiar bine, eram balonata mai mereu + senzatie de apasare pe piept. Insa cu desorelle am avut spotting aproape 3 luni continuu, si acum iar, sincer nu prea mai suport. Mi-e frica sa nu fie ceva mai grav. Am si dureri foarte mari in timpul actului sexual.. Ultima oara a fost editat de Jessy (2007-02-01 17:25:34) Offline #4 2007-02-01 17:27:03
Re: Sangerari intermenstruale abundentehttp://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=363 uite aici nr de telefon Nobody home Offline #5 2007-02-01 17:34:29
Re: Sangerari intermenstruale abundenteMultumesc mult. Sincera sa fiu m-am cam saturat de toate problemele astea si cred ca o sa renunt la pastile 1-2-3 luni. Insa cand o sa incep altele sper sa gasesc unele potrivite, sa nu mai sangerez toata ziua Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|