|
Nu esti logat.
Dureri de ficat- de la anticonceptionale?#1 2007-02-01 20:41:12
dureri de ficat- de la anticonceptionale?Salut. Am si eu o problema: am inceput sa iau anticonceptionale de 2 luni.Am fost la planning si prima luna am luat Logest, dar am avut sangerari intermenstruale toata luna si sani durerosi. Doctorul mi-a schimbat anticonceptionalele, mi-a dat Novinette, pe care am inceput sa le iau dupa cele 7 zile de pauza de la Logest (asa mi-a zis). De cateva zile am mici dureri in zona ficatului. Poate fi de la anticonceptionale? (n-am mai avut niciodata probleme cu ficatul, dar trec printr-o perioada f stresanta). Cat de tare ar trebui sa ma ingrijorez? Offline #2 2007-02-01 22:17:35
Re: dureri de ficat- de la anticonceptionale?nu cred ca sunt de la pastile,ai grija cu alimentatia,cu prajelile,cu stresul... Offline #3 2007-02-02 00:02:10
Re: dureri de ficat- de la anticonceptionale?eu stiu altceva....stiu ca este contraindicat sa iei AC daca ai probleme cu ficatul.daca esti racita este foarte posibil sa te doara ficatul din cauza ovarelor (asa a patzit mai multa lume inclusiv prietena mea).daca nu esti racita si durerea persista eu zic sa mergi la medic. Offline #4 2007-02-02 00:22:45
Re: dureri de ficat- de la anticonceptionale?am facut tratament pentru anexita care a revenit sau nu mi-a trecut, dar nu stiu daca se pune ca raceala.din cauza ei ma mai dor ovarele, dar nu-i acelsi lucru.multumesc pentru raspunsuri, oricum Offline #5 2007-02-02 12:09:48
Re: dureri de ficat- de la anticonceptionale?Duke, fata asta nu are si nu a avut probleme cu ficatul. Acum trece printr-o perioada stresanta si probabil ca o supara bila. Nu e de la contraceptive Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-06 17:24:04
Re: dureri de ficat- de la anticonceptionale?eu am auzit ca postinor 2 (si vorbesc despre varianta 2 deoarece varianta cu 4 pastilute nu am mai gasit-o de mult pe piata) iti poate crea probleme cu ficatul dar numai in cazul in care depasesti cantitatea normala, adica cele 2 pastilute nu pot fi luate decat o data intre 2 menstre.... niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut Offline #7 2007-02-06 18:01:06
Re: dureri de ficat- de la anticonceptionale?mie mi-a recomandat o farmacista luna trecuta niste pastile care se iau o data cu AC si care protejeaza ficatul, doar ca eu nu le-am luat si nu stiu cum se numesc. dar cred ca exista totusi o legatura intre AC si ficat. eu de exemplu, in perioada in care am luat AC (1 an) aveam greturi frecvent si banuiesc ca de la ficat.. Offline #8 2007-02-06 18:37:51
Re: dureri de ficat- de la anticonceptionale?eu cred ca efectele negative trebuie tratate separat de la caz la caz... niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut Offline #9 2007-02-07 12:35:26
Re: dureri de ficat- de la anticonceptionale?moldaminul, adica....nu orice fel de antibiotic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|