|
Nu esti logat.
Apar in sange anticonceptionalele la analize?#1 2007-02-05 22:56:11
apar in sange anticonceptionalele la analize?Buna! In curand ai mei vor sa ma duca sa fac niste analize de rutina sa vad daca is sanatoasa....si as dori sa stiu daca dupa testul la sange ei isi vor da seama ca iau anticonceptionale. Chiar nu vreau sa afle deocamdata. Astept raspunsuri! Multumesc! Offline #2 2007-02-05 23:00:02
Re: apar in sange anticonceptionalele la analize?la cele de rutina nu apare mami de minuni Offline #3 2007-02-06 23:24:20
Re: apar in sange anticonceptionalele la analize?multumesc de raspuns......as dori sa aflu si de la cineva care a facut un asemenea test sau de la un moderator daca e dragtz:) Offline #4 2007-02-07 00:00:25
Re: apar in sange anticonceptionalele la analize?atata timp cat nu iti dozezi hormonii nu are cum sa reiasa ca iei AC, iar hormonii nu ti-i dozeaza la analize de rutina ci doar la cerere de specialitate mami de minuni Offline #5 2007-02-07 10:46:46
Re: apar in sange anticonceptionalele la analize?eu am facut, sunt si moderator si daca apareau in analize, doctorul meu de familie, la cat e de curios, sigur spunea ceva. nu apar decat in dozarile de hormoni. ai incredere in fete, ca nu spun sa te incurce. Nobody home Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-07 10:49:10
Re: apar in sange anticonceptionalele la analize?eu mi-am fcta azi aslo,pcr hemograma parca si nu my stiu..?deci nu apar la astea nu?adik cum sa dozeze hormanii? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #7 2007-02-07 10:57:18
Re: apar in sange anticonceptionalele la analize?nu apar la ce ai facut tu mami de minuni Offline #8 2007-02-07 11:45:48
Re: apar in sange anticonceptionalele la analize?Cat trebuie sa treaca de la oprirea AC pt a-ti face analiza hormonala?Multumesc,anticipat. Inainte sa-l gasesti pe Fat-Frumos, trebuie sa saruti multe broasteā¦ Offline #9 2007-02-07 11:49:50
Re: apar in sange anticonceptionalele la analize?citeva zile trebuie sa treaca, deci dupa menstra poti linistita sa faci analiza hormonala. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-02-08 23:41:16
Re: apar in sange anticonceptionalele la analize?Am inteles !!! Nu am stiut ca "eu_vreau" are cunostinte de specialitate in domeniu, deci ii multumesc mult de raspuns!!! De asemenea multumesc moderatorilor pentru raspunsuri!! Offline #11 2007-02-08 23:49:33
Re: apar in sange anticonceptionalele la analize?stai linistita...cu placere mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|