homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Se poate?

#1 2007-02-08 12:31:14

kid
New member
Inregistrat: 2007-02-06

se poate?

eram virgina.am avut contact sexual protejat(prezervativ+faptul ca nu a apucat sa termine) cu 2 zile inainte de menstruatie, care a venit normal.problema este ca acum mi-a intarziat...cu 11 zile.ciclul mi se deregleaza f usor, dar niciodata nu a intarziat 11 zile! si ar mai fi si faptul ca din cand in cand simt durere in zona ovarului stang.poate fi o sarcina sau ar putea fi din cauza stresului? voi merge la medic, dar vreau sa stiu la ce sa ma astept.

De ce sunt problemele mele mai importante decat ale altora? Pentru ca sunt ale mele!

#2 2007-02-08 12:36:11

andrutza
Vizitator

Re: se poate?

nu e sarcina, poate ai racit, poate ai anexita sau o fi din cauza stresului, dar daca zici ca te doare ovarul stang sigur ai o pb, du-te mai bine la medic sa-ti faci un eco si un consult.

#3 2007-02-08 13:26:38

kid
New member
Inregistrat: 2007-02-06

sunt 3 zile de cand am dat de site-ul asta si citindu-l am aflat o groaza de lucruri pe care nu le stiam.dar odata cu ele au venit si nedumeriri.de exemplu problema 'ciclului peste sarcina': ai contactul sexual dupa care iti vine menstruatia(crezi tu) si te bucuri c-ai scapat doar ca sa afli mai incolo ca esti insarcinata? si inca o intrebare: de ce seamana atat de mult simptomele sindromului premenstrual cu cele ale sarcinii?

De ce sunt problemele mele mai importante decat ale altora? Pentru ca sunt ale mele!

#4 2007-02-08 15:07:55

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

kid, tu ai folosit 3 metode contraceptive simultan (prezervativ, coit intrerupt si calendarul - erai in perioada infertila). de sarcina nici nu se pune problema. incearca sa te linistesti.

si am si eu o intrebare: iubitul unei prietene de-a mea este steril din cauza muncii: stres, oboseala etc (este "mascat"). asa au spus analizele lui din ultimii 2 sau 3 ani. in concluzie, fata mea nu foloseste nici o meoda contraceptiva. se poate insa ca el sa-si revina chiar daca are aceleasi conditii de munca? sau macar sa aiba un spermatozoid mai tupeist, mai energizat?

Nobody home

#5 2007-02-08 16:36:34

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

kid a scris:

sunt 3 zile de cand am dat de site-ul asta si citindu-l am aflat o groaza de lucruri pe care nu le stiam.dar odata cu ele au venit si nedumeriri.de exemplu problema 'ciclului peste sarcina': ai contactul sexual dupa care iti vine menstruatia(crezi tu) si te bucuri c-ai scapat doar ca sa afli mai incolo ca esti insarcinata? si inca o intrebare: de ce seamana atat de mult simptomele sindromului premenstrual cu cele ale sarcinii?

pt ciclul peste sarcina cauta subiecte asemanatoare pe forum..vei gasi raspuns
la cea de a 2 a intr nu stiu sa-ti raspund...

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

Publicitate

loading...

#6 2007-02-08 16:56:50

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nashira, nu prea inteleg cum adica e mascat? Daca e steril, e steril si pace buna. A facut o spermograma care i-a spus ca e steril? Greu de presupus ca apare din senin un spermatozoid tupeist...sa nu mizeze pe asta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2007-02-08 17:25:57

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

e mascat, adica e de-ala cu cagila care vine si bate traficantii de droguri, proxenetii etc.
multumesc.

Nobody home

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.