|
Nu esti logat.
Sangerari intermestruale#1 2007-02-12 09:55:38
Sangerari intermestrualeBuna, am si eu o problema. Iau Desorelle de aproape 2 ani. Un medic mi-a recomandat ca odata pe an sa fac pauza de o luna. Acum cam 6 luni am facut o pauza de 3 luni, si de atunci am inceput sa am probleme. Prima data a fost acum 3 luni, cand imediat ce am reinceput sa iau desorelle, am avut dureri foarte puternice in zona uterului. am fost la medicul ginecolog, care mi-a spus ca uterul meu s-a deplasat usor spre stanga si din aceasta cauza am durerile. nu mi-a sugerat nici un fel de solutie sau tratament. acum doua luni, desi luam desorelle, mi-a venit mestruatia cu o saptamana mai devreme. luna aceasta, mi-a venit un fel de mestruatie, la mijlocul administrarii de pastilute. Am o "secretie" sangerie, cu f multe cheaguri, de culoare foarte inchisa, asemanatoare cu cea de luna trecuta. luna trecuta a fost foarte abundenta, ca si in timpul mesruatiei. luna aceasta insa este destul de redusa, fiind suficient un protej-slip. ce ar trebui sa fac? Offline #2 2007-02-12 10:05:10
Re: Sangerari intermestrualecred ca ar trebuii sa mergi la medic si sa ii spui care este situatia si probabil iti va da alte pastile. Offline #3 2007-02-12 12:58:26
Re: Sangerari intermestrualeasa cred si eu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-02-12 13:03:56
Re: Sangerari intermestrualemultumesc de sfaturi, m-am programat deja la medic. Offline #5 2007-02-19 16:22:48
Re: Sangerari intermestrualeJoi am fost la medic, mi-a facut ecograf si mi-a spus ca nu am nici un fel de problema fiziologica. mi-a spus sa iau in continuare folia de desorelle, si luna viitoare sa continui cu aceleasi pastile. Mi-a mai spus ca daca o sa am spotting in continuare, sa trec pe la ea si o sa imi prescrie altceva. Problema este ca spottingul nu a incetat, maine trebuie sa imi vina mestruatia, dar pe deasupra am inceput de sambata sa simt o usoara jena la nivelul ovarelor. sa fi facut si o anexita sau ceva? oare sa mai iau inca o luna desorelle? sau sa cer o a doua opinie? (medicul la care am fost e de la spital, si nu parea prea interesata). Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|