|
Nu esti logat.
Ecografie#1 2007-02-12 17:31:46
ecografiee posibil ca, la o ecografie transvaginala, medicul ginecolog sa-ti spuna cu care dintre ovare ai ramas insarcinata?! ca mie mi s-a intamplat.. Nu te exprima niciodata mai clar decit esti in stare sa gindesti. Offline #3 2007-02-12 17:58:29
Re: ecografienici eu nu am auzit de asta. Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului Offline #4 2007-02-12 18:09:46
Re: ecografieda..si repet ecografia in alta parte si ma dau stiuta, zic ce mi s-a zis, s-a uitat medicul la mine de parca eram venita de pe apa Nu te exprima niciodata mai clar decit esti in stare sa gindesti. Offline #5 2007-02-12 18:11:33
Re: ecografiepai cred si eu off si unii medici.....no comment Publicitateloading...
#6 2007-02-15 13:30:49
Re: ecografiela ecografie transvaginala se poate da seama daca ovarele au ovulat deja? Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului Offline #7 2007-02-15 13:38:12
Re: ecografiela echo vaginala medicul vede bine ovarele(le vede si la cea obisnuita) si deci daca e priceput vede si corpul galben(foliculul care se va rupe, deci cu ce ovar urmeaza sa ovulezi, se vede sigur) pe ce ovar e, deci poate spune ca ai ovulat cu ovarul ala Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|