|
Nu esti logat.
Colesterol MARE-2#20 2007-02-15 01:00:34
Re: colesterol MAREacum ma uit mami de minuni Offline #21 2007-02-15 08:53:00
Re: colesterol MAREmi se pare k pastilele pe care le ia mama pt colesterol se numesc lipanthyl... Offline #22 2007-02-15 10:34:16
Re: colesterol MAREsi mamei i-au dat niste pastile. si acum ma tin de ea sa-si bea zilnic suculetzul de grfe, portocale si lamai. anticonceptionale nu ia. Nobody home Offline #23 2007-02-15 11:08:53
Re: colesterol MAREchestia asta cu taiatul sub limba...am auzit f multe despre ea si ca intr-adevar da rezultate. medicii nu sunt de acord cu ea pt ca nu inteleg legatura (trebuie sa analizeze ei tot ce se intampla ) dar atata timp cat exista rezultate, eu as sta si in cap daca asta asigura vindecarea de o boala cronica mami de minuni Offline #24 2007-02-15 11:37:57
Re: colesterol MAREteoretic nu stiu ce rezultate ar putea avea o taietura sub limba.doar dak virusii s-ar concentra masiv in zona aia, si drenarea sangelui ar duce la eliminarea unei mari parti din virusi...dar mi se pare improbabil.nu stiu, poate doar o ameliorare temporara, nu vreau sa te ingrijorez nashira, dar cred ca intotdeauna e mai bine sa stii adevarul.poate in cele din urma tot tratamentul a facut vindecarea pt mama ta si a coincis cu respectiva taiere.si tratamentele astea "babesti" trebuie investigate, dak chiar au o logica, o baza.cate-odata de la medicament empiric si ajunge la o revolutie in medicina(cazul penicilinei) in alte cazuri ramane...un simplu leac babesc, cu efect placebo. Offline Publicitateloading...
#25 2007-02-15 11:51:13
Re: colesterol MAREla partea asta te contrazic. am avut in clinica de gastro de la spiridon iasi pacienti cu aceasta minunata taiere sub limba la care s-a confirmat lipsa viremiei. rezultatul este garantat, nu doar un simplu placebo, doar ca nu se stie cum functioneaza. niciun medic nu o sa o recomande pt ca nu stie cum functioneaza, dar asta nu inseamna ca nu admit eficienta ei. atata timp cat duce la vindecare nu inteleg dc trebuie neaparat rascolita si aflat cum, cine, ce si dc...cate ierburi am luat si eu si cu care m-am vindecat ("leacuri babesti" mult mai bune decat tratament hormonal)...si sincer nu m-a interesat cum functioneaza Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-02-15 11:51:39) mami de minuni Offline #26 2007-02-15 12:10:26
Re: colesterol MAREstii de ce trebuie investigate?pt ca ce poate fi la prima vedere o vindecare poate fi doar o ameliorare temporara si nu vindecare.si in consecinta pacientul nu-si mai ia medicamentele si se imbolnaveste si mai rau.iar dupa aceea, dedicul nu mai are ce repara de pe urma stricaciunilor medicinei "babesti".iar ierbburile nu sunt folosite in medicina ca atare pt ca nu poti "vedea"in planta respectiva ce cantitate de substante active are, si unele plante au substante f toxica, unele chiar otravuri potente(semintele de salcam de ex, care-s folosite pt reumatism).tu iei doza recomandata de bunica si din intamplare in lingurita aia e o doza tripla de cat de obicei si ai norocul sa te alegi cu o intoxicatie, sau chiar otravire.de aceea se folosesc subsantele extrase din plante, distilate, dozate, ca sa nu-ti faca rau.si de remedii de astea temporare din cauza carora multi oameni s-au "vindecat"si au ajuns in ultimul stadiu la medic (cu cancere tratate de babe si pseudo-medici) e plina lumea (si literatura de specialitate). Offline #27 2007-02-15 12:20:36
Re: colesterol MAREnu cred ca o vom scoate la capat. eu sunt de acord cu tot ce produce vindecare, atestat sau nu. voi fi un medic mai modern dar imi asum acest statut mami de minuni Offline #28 2007-02-15 12:26:34
Re: colesterol MAREsi eu sunt de acord, dak aia e chiar vindecare.dar totusi, orice metoda care are rezultate in practica trebuie documentata medical, altfel unde mai este etica medicala "primum non nocere?" nu trebuie sa te joci cu ce nu cunosti.poti face rau.dar dak pacientul vrea cu tot dinadinsul sa-si asume rolul de cobai e ok, cineva tot trebuie sa fie pana la urma.dar trebuie sa ia raspunderea asupra lui.in cazul bolilor incurabile si mortale sunt de acord cu aceste masuri disperate.doar sa nu faca mai rau. Offline #29 2007-02-15 12:33:17
Re: colesterol MAREedica medicala = vindecare (nu specifica nicaieri prin ce metode) mami de minuni Offline #30 2007-02-15 12:38:37
Re: colesterol MAREdak asta e raspunsul tau, deja nu mai am ce comenta.etica medicala=nu face rau! primum non nocere=in primul rand nu face rau! vindecarea vine apoi. Offline #31 2007-02-15 12:48:47
Re: colesterol MAREuite ca eu am ce comenta...incearca sa nu ma iei la misto ca ne suparam...si eu nu ma supar prea repede...cred ca era mai mult decat evident ca nu as recomanda ceva care face rau unui pacient...daca ar fi asa i-as da in cap si n-ar mai avea nevoie de nici un tratament! incearca sa nu mai citesti printre randuri... mami de minuni Offline #32 2007-02-15 13:03:25
Re: colesterol MAREnu te iau la misto, imi pare rau dak tu ai inteles asa.iti spun doar k dak nu cunosti cum actioneaza cutare medicament nu ai de unde sti dak face bine sau rau, doar pt ca unuia sau altuia i-a facut bine.si de aceea, in consecinta, nu trebuie sa-l recomanzi.este parerea mea si tu poti face ce vrei cu ea.insa ti-am atras atentia ca etica medicala nu este egal vindecare, ci nu face rau, si asta poate sa-ti confirme oricine.si alta precizare (fara a fi o remarca malitioasa) nu "ne suparam", ci doar tu te superi, ca eu nu ma supar! Offline #33 2007-02-15 13:47:23
Re: colesterol MAREnicop...eu_vreau...ajunge! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #34 2007-02-15 13:58:36
Re: colesterol MAREpoate ca am parut ca ma bag in discutie fara sa stiu despre ce vorbesc,ei, bine, nu este asa.tatal unui prieten f bun a facut cancer de san, descoperit in faza incipienta.a facut operatie,tratamente cu citostatice chemoterapie si se simtea mai rau ca inainte.(probabil de la chemoterapie).medicii ii dadeau un prognostic bun, dar el vazand ca i-e greatza si vomita mereu, s-a dus la un bun doctor care trateaza cu plante, miraculos vindecator, si nu s-a mai dus la medic, nici tratamentul nu l-a mai tinut.dupa 4-5 ani a inceput sa-l doara sub brat.cand a ajuns la medic a vazut k i-a recidivat si k a ajuns cam tarziu.dak urmarea tratamentu si nu se lasa pe mainile vindecatorului care i-a dat sperante desarte medicii i-ar fi vazut recidiva si ar fi actionat la timp.acum l-au externat din spital pt ca nu mai are sanse de vindecare.l-au trimis acasa sa moara.si medicu de plante ce a zis?k zeci de oameni s-au vindecat asa.uite ca el nu s-a vindecat si i-a facut mai rau k s-a crezut vindecat si n-a mai mers la medic.de asta zic sa ne lasam pe mana medicilor, si sa lasam metodele neatestate medical, care pe unii merg pe altii nu. Ultima oara a fost editat de nicop (2007-02-15 14:02:28) Offline #35 2007-02-15 14:00:47
Re: colesterol MAREpai nimeni nu a zis sa renunti la tratamentul citostatic in favoarea celui care trateaza efectele adverse ale citostaticelor! In plus, esti tu sigura ca vindecatorul cu pricina era medic???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #36 2007-02-15 14:07:10
Re: colesterol MAREpai nu am fost eu la el, dar domnul respectiv este medic generalist-medic de familie.are si cabinet.si el i-a recomandat sa renunte la medicamentul medicilor "incuiati la cap" si sa faca cum zice el.acum nu mai recunoaste cand s-a vazut cu plangere la politie.de asta zic ca aceste tratamente trebuiesc facute sub atenta supravechere a unui medic, si nu de o bunica care te taie sub limba, si-ti mai sectioneaza si-un nerv.de unde stia ca nu are probleme de coagulare? Offline #37 2007-02-15 14:09:35
Re: colesterol MAREpai vezi tu, oamenii cu probleme de coagulare stiu ca le au. De la taiatul sub limba nu singerezi mai mult decit de la o extractie dentara.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #38 2007-02-15 14:22:07
Re: colesterol MAREdar, cum am spus, este parerea mea si trebuie tratata ca atare, ca o parere.nu pretind ca sunt litera de lege.si intentia mea nu a fost sa lezez pe cineva, ci doar sa va avertizez in legatura cu aspectele "negre" ale acestor practici. Ultima oara a fost editat de nicop (2007-02-17 11:58:35) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|