|
Nu esti logat.
NU APARE MENSTRUATIA :-S#1 2007-02-17 08:09:19
NU APARE MENSTRUATIA :-SBuna fetelor!!As avea si eu o prb....am luat Logest timp de 7 luni,iar luna trecuta am fost la un ecograf si mi-au dat un contraceptiv cu o doza mai mare de hormoni (Diane35) pt ovarele polichistice.De obicei menstra se instala intre sfarsitul celei de-a 3 zi de pauza si jumatatea celei de-a 4 zile...Niciodata nu a venit mai tarziu...Sunt deja in a 5-a zi,dureri de burta nu am...o fi vreun semn de alarma?Mentionez k am luat pastilele corect. Offline #2 2007-02-17 09:36:20
Re: NU APARE MENSTRUATIA :-Seu cred ca poate sa fie de la noile pastilute care ti'au fost prescrise.daca le'ai luat corect nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi.parerea mea Avem 1 an si 5 lunite Offline #3 2007-03-05 11:26:02
Re: NU APARE MENSTRUATIA :-Ssi eu sunt in aceasi situatie, nu mi-a venit.....asa ca asteptam si alte pareri "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #4 2007-03-05 12:13:52
Re: NU APARE MENSTRUATIA :-SLa cristinique, menstra mai are timp sa apara. Alexamelin, faptul ca nu a aparut menstra nu reprezinta o problema in sine... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-03-05 21:12:36
Re: NU APARE MENSTRUATIA :-Ssi eu cu o intrebare. daca am o viata sexuala neregulata, e posibil sa imi intarzie ciclul din cauza unei dereglari? eu am un partener stabil si ciclu regulat insa de un an si ceva avem relatii sexuale cam la 6-8 saptamani pentru ca eu sunt plecata din tara. e posibil sa intarzie ciclul din cauza asta? multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-05 21:13:08
Re: NU APARE MENSTRUATIA :-Snu cred. nu vad legatura. Nobody home Offline #7 2007-03-06 02:08:00
Re: NU APARE MENSTRUATIA :-S
daca le-ai luat corect(stii la ce ma refer,ca sa nu repet)nu ai dece sa iti faci griji.poate nici nu o sa iti vina luna asta,se mai intampla! Offline #8 2007-03-06 08:31:01
Re: NU APARE MENSTRUATIA :-Sdeci daca ziceti ca nu poate fi o dereglare atunci... la cate zile dupa data la care trebuia sa vina menstruatia se face un test de sarcina? Offline #9 2007-03-06 08:38:16
Re: NU APARE MENSTRUATIA :-Sla 7 zile de intarziere VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-03-06 12:22:13
Re: NU APARE MENSTRUATIA :-Shello! am si eu o intrebare legata tot de lipsa menstrei; iau anticonceptionale, iar luna trecuta a lipsit menstruatia - dupa cum mi-a spus si doctoressa, dar si doctorita mea poate fi de la anticonceptionale si nu ar fi o mare problema, DAR acum iar am terminat o folie de ac si IAR nu mi-a venit (teste de sarcina am facut vreo 4 si toate negative). Help pls!!!!! Sa incep cu noile ac chiar daca nu mi-a venit nici luna aceasta, sau ce sa fac???? (e a 2-a luna consecutiv cand nu imi vine) HELP!!!!!! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #11 2007-03-06 12:24:35
Re: NU APARE MENSTRUATIA :-Sia in continuare dar mergi la medic sa vezi ce zice si eventual dak considera el ca e necesar sa ti dea ceva medicamente ca sa ti vina menstruatia... happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-03-06 12:32:54
Re: NU APARE MENSTRUATIA :-Ssa ma duc la ginecolog sau la planning? o fi grav sau o dereglare de la ac? "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #13 2007-03-06 12:35:06
Re: NU APARE MENSTRUATIA :-Se f probabil sa fie de la anticonceptionale...pai la doctoritza care ti le a prescris...sa vezi ce zice ea...(dak e de planning o sa te indrume ea spre ginecolog dak e necesar)... happy with him...inlove with him... Offline #14 2007-03-06 12:40:20
Re: NU APARE MENSTRUATIA :-Spai ea mi-a zis sa le schim, mi-a recomandat altele, dar la momentul respectiv nu stia ca nu o sa-mi vina si a 2-a oara.... de aia sunt nedumerita.....iar ea nu mai e pentru o perioada....??? "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #15 2007-03-06 12:43:26
Re: NU APARE MENSTRUATIA :-Sdak ea ti a recomandat sa le schimbi poate ar fi bine sa faci asta...sau mai potzi ashtepta sa vezi si dak nici luna urmatoare nu ti vine atunci trebuie schimbate...stay sa vezi ce ti zice si doctoressa... happy with him...inlove with him... Offline #16 2007-03-06 12:45:35
Re: NU APARE MENSTRUATIA :-Ssau macar nashira ... ca vad ca doctoressa nu e online "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #17 2007-03-06 13:06:14
Re: NU APARE MENSTRUATIA :-Snashira nu stie ce sa-ti spuna. decat sa afci cum zice docotra. daca stiam ceva, iti spuneam. Nobody home Offline #18 2007-03-06 13:09:24
Re: NU APARE MENSTRUATIA :-Smerci, ai idee cand intra doctoressa? Ultima oara a fost editat de alexamelin (2007-03-06 13:13:20) "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #19 2007-03-06 13:13:32
Re: NU APARE MENSTRUATIA :-Snu siu. daca nu intra pana pe la 3 nu cred sa ami intre azi. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|