|
Nu esti logat.
Reactia postinorului?#1 2007-02-17 16:11:19
reactia postinorului?mai am si eu o intrebare...dak am luat postinor...acu vreo luna...acum p 12-13 trebuia sa imi vine ciclu...si inca nu mi-a venit...poate sa-mi intarzi si din cauza pastilei sau inseamna k sunt insarcinata?...cat poate sa-mi intarzie?,,, Offline #3 2007-02-17 18:21:32
Re: reactia postinorului?postinorul poate sa intarzie aparitia c.m. cu pana la 2-3 sapt. (asta am patit-o eu),deci trebuie sa astepti acuma... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #4 2007-02-17 19:03:15
Re: reactia postinorului?
si eu am luat postinor2 si mi-a venit ciclul dupa 5 zile.... a fost ingrozitor mai rau ca la o menstruatie obisnuita cu dureri si stari de greata. Fii tu insuti schimbarea pe care o doresti lumii. Offline #5 2007-02-18 12:13:10
Re: reactia postinorului?menstruatia vine, dar de cele mai multe ori intarzie. Nobody home Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|