|
Nu esti logat.
Sunt Foarte ingrijorata....as dori un raspuns urgent de la doctoreasa!Pagini: 1
#1 2007-02-18 15:17:48
Sunt Foarte ingrijorata....as dori un raspuns urgent de la doctoreasa!In a8-a zi de mensturatie am avut contact sexual neprotejat,ejaculat afara....cu toate astea m-am speriat si am luat 1 pastila postinor a 2-a zi.A 4-a zi dp incident am mers la ginecolog- control de rutina...mi s-a descoperit anexita chistica dr,mi s-a dat tratament cu sumetrolim si flamexin...la fix 7 zile dp ce am luat postinor mi-au aparut scurgeri maronii si putin coagulate(mentionez k era a 2-a zi de tramtament pentru anexita)...sa fie de la chist sau de la pastila aceste scurgeri ?am motive sa ma ingrijorez ?menstruatia o sa-mi vina normal si peste 2 saptamani ? VA MULTUMESC Offline #2 2007-02-18 15:27:16
Re: Sunt Foarte ingrijorata....as dori un raspuns urgent de la doctoreasa!doctoreassa intra abea maine...eu cred ca acele scurgeri ti au fost provocate de Postinor si tot din cauza lui s-ar putea sa ti se fi dereglat menstruatia si sa nu vina chiar peste 2 saptamani.Poate vine regulat,dar daca intarzie nu te ingrijora prea tare.Despre tratamentul prescris nu sunt in masura sa ma pronunt,asteapta pana maine Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #3 2007-02-19 02:51:17
Re: Sunt Foarte ingrijorata....as dori un raspuns urgent de la doctoreasa!sunt normale scurgerile si e posibil sa intarzie menstra...de la postinor! Offline #4 2007-02-19 11:16:46
Re: Sunt Foarte ingrijorata....as dori un raspuns urgent de la doctoreasa!e de la Postinor singerarea. Tratamentul nu avem de ce sa il discutam...a fost la medic, acesta a pus diagnostic si a dat tratament Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|