|
Nu esti logat.
Intrebare......daca se poate raspunde urgent va multumesc anticipatPagini: 1
#1 2007-02-19 10:07:28
intrebare......daca se poate raspunde urgent va multumesc anticipatam o intrebare...am facut dragoste cu prietena mea si s-a rupt prezervativul. ea ia anticonceptionale(prescrise de doctor) pt prima data si inainte cu o seara a luat ultima pastila din fasia cu anticonceptionale. Offline #2 2007-02-19 10:10:07
Re: intrebare......daca se poate raspunde urgent va multumesc anticipatdaca le ia din prima zi de ciclu e protejata de atunci daca le incepe din alta zi dupa 7 pastile inghitite se poate avea contact sexual fara prezervativ.sper ca ai inteles ce am zis. e la prima folie de ac.? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-02-19 10:43:59
Re: intrebare......daca se poate raspunde urgent va multumesc anticipat...da ..e la prima folie Offline #4 2007-02-19 10:53:18
Re: intrebare......daca se poate raspunde urgent va multumesc anticipatdaca a inceput sa le ia din prima zi totul este k dar asa cum am scris mai sus daca a inceput din alta zi trebuie protectie suplimentara cu prezervativ pana inghite 7 pastile mai bine o intrebi din ce zi a cicluli a inceput sa le ia ca sa va linistiti.a da... si cu placere:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-02-19 11:06:34
Re: intrebare......daca se poate raspunde urgent va multumesc anticipatmai fetelor, fata aia terminase deja prima folie!!!! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|