|
Nu esti logat.
Pentru doctoreassa#1 2007-02-19 13:05:04
pentru doctoreassaam cerut si eu lamurire de la tine..si pe pare k nu am primit... Offline #2 2007-02-19 13:10:07
Re: pentru doctoreassapoate ar fi rebui sa scrii asta acolo unde ai cerut sfatul... Nobody home Offline #3 2007-02-19 13:16:39
Re: pentru doctoreassaba eu vad ca ai primit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-02-19 13:44:33
Re: pentru doctoreassamultumesc mult pentru raspuns...akum vin cu alte 2 nelamuri....1.ma dor foarte tare sani,sunt foarte tensionati...ce as putea sa iau? 2.am facut o analiza la secretie si a aparut trichomonas prezent,doctora a fost foarte sceptica si mi-a zis sa revin cand imi va trece scurgerea sa-l repetam(si eu sunt foarte sceptica de altfel)...ai putea sa-mi cum se trateaza si dc e tratabil?multumesc Offline #5 2007-02-19 13:57:07
Re: pentru doctoreassadurereade sini ar putea fi semn de sarcina. Eu zic sa o diagnostichezi intii si apoi sa te gindesti cum o tratezi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-19 14:00:07
Re: pentru doctoreassasemn de sarcina?pey daca mi-a venit mestruatia? si in plus a ejaculat afara...iar eu in case am luat 1 pastila de postinor?domne ma sperii Offline #7 2007-02-19 14:02:40
Re: pentru doctoreassaeu nu stiu daca ti-a venit sau nu menstruatia...zici ca ai o singerare maronie...foarte posibil de la Postinor. Nu pare a fi menstruatie. Iar coitul intrerupt e eficient doar 65%. Deci pina nu vine o menstruatie normala.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-02-19 14:36:53
Re: pentru doctoreassaEfecte secundare POSTINOR: Cele mai obişnuite efecte secundare sunt: greţuri, ameţeli sau sângerare intermenstruală la 2-3 zile după administrare, care încetează spontan. Dacă sângerarea este profuză sau se prelungeşte, este recomandat un examen ginecologic. Rar, pot apărea cefalee şi senzaţie de tensiune în sâni............................atat de tare m-am speritat incat am luat la puricat cu google-posibile cauze de sani tensionati...si iaca cik EFECT SECUNDAR! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|