|
Nu esti logat.
Pauza de la anticonceptionale afecteaza ciclul?#1 2007-02-25 18:37:49
Pauza de la anticonceptionale afecteaza ciclul?Buna ziua, Cum iti poate fi asa sete dimineata... cand ai baut atat de mult aseara! Offline #2 2007-02-25 18:40:57
Re: Pauza de la anticonceptionale afecteaza ciclul?normal ar fi sa-ti vina la data in care iti venea si cand luai pastile.de ramas insarcinata poti ramane putin mai greu sau destul de repede,asta depinde de organismul tau. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #3 2007-02-25 18:46:18
Re: Pauza de la anticonceptionale afecteaza ciclul?dc aveai ciclu neregulat inainte sa iei pastile ,tot neregulat o sa fie si acum dupa ce nu mai iei. Mamica de 2 pui scumpi Offline #4 2007-02-25 21:08:42
Re: Pauza de la anticonceptionale afecteaza ciclul?Deionara...si eu sunt in aceeasi situatie...am facut pauza la pilule luna trecuta (ianuarie). Dak as fi continuat cu ele CM trebuia sa apara pe 3 febr. Dar nu a venit nici in ziua de azi...deci sunt 22 de zile deja...Si eu am facut un test de sarcina...negativ bineinteles...iar acum singura varianta care o vad..este sa ma duk la medic sa vad ce se intampla! Offline #5 2007-02-25 21:11:52
Re: Pauza de la anticonceptionale afecteaza ciclul?cat timp ai luat pastile inainte de pauza?nikkol VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-25 21:26:44
Re: Pauza de la anticonceptionale afecteaza ciclul?ralucaelena...aproape 2 ani...stiu ca am inceput prin 2005 luna aprillie, mai...una din ele. Am luat Logest...si de vreo jumatate de an iau yasmine... Offline #7 2007-03-12 14:26:41
Re: Pauza de la anticonceptionale afecteaza ciclul?M-am intors sa anunt vestea cea buna Cum iti poate fi asa sete dimineata... cand ai baut atat de mult aseara! Offline #8 2007-03-12 14:53:43
Re: Pauza de la anticonceptionale afecteaza ciclul?noi sigur ne bucuram pt tine. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|