|
Nu esti logat.
Poti ramane insarcinata si in tp mestruatiei?ajutati-ma#1 2007-02-27 01:42:52
poti ramane insarcinata si in tp mestruatiei?ajutati-maam si eu o problema am folosit timp de 2 luni yasmin si.....am decis sa ma las de el in a 2-a zi de cilcu am avut un contact sexual cu prietenul meu si mi-e frica sa nu fi ramas insarcinata....stiu doar k dupa intreruperea pilulelor esti foarte fertila....raspundeti-mi si mie va rog!!!! Offline #2 2007-02-27 08:18:46
Re: poti ramane insarcinata si in tp mestruatiei?ajutati-mapai le-ai intrerupt dupa ce ai terminat folia de 21 ?daca da tu mai esti protejata 7 zile deci nu ai de ce sa iti mai faci griji Offline #3 2007-02-27 10:25:38
Re: poti ramane insarcinata si in tp mestruatiei?ajutati-maImi pare rau sa te contrazic, cocoleta. Mai e protejata doar pana in ziua in care ii vine menstruatia. #4 2007-02-27 14:46:21
Re: poti ramane insarcinata si in tp mestruatiei?ajutati-mapai am urmat normal tratamentul cele3 21 de coprimante si apoi in urm 3 ziloe trebuie sa iti vina cilclul fapt ce s-a intamplat si in a 2 zi ce ciclu am avut un contact....intrebarea mea este dc sunt protejata in acele 7 zile? Offline #5 2007-02-27 14:53:52
Re: poti ramane insarcinata si in tp mestruatiei?ajutati-manu. esti protejata doar pana in prima zi de menstruatie. Nobody home Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-27 15:05:23
Re: poti ramane insarcinata si in tp mestruatiei?ajutati-made ce e protejata doar pana in prima zi de menstruatie? daca sa zicem ar continua sa ia AC dupa cele 7 zile in care nu ia atunci ce se intampla? Offline #7 2007-02-27 15:07:06
Re: poti ramane insarcinata si in tp mestruatiei?ajutati-mase poate produce ovulatia si spermatozoizii pot trai destul de mult incat sa fecundeze ovulul. ce-ar fi sa mai iei inca o luna pastile (le incepi normal) si sa faci pauza dupa (daca vei considera ca mai e necesar). Nobody home Offline #8 2007-02-27 15:08:58
Re: poti ramane insarcinata si in tp mestruatiei?ajutati-maaham, am inteles......merci pt raspuns Nashira Offline #9 2007-02-27 15:09:41
Re: poti ramane insarcinata si in tp mestruatiei?ajutati-mae mai sigur asa... Nobody home Offline #10 2007-03-05 18:29:54
Re: poti ramane insarcinata si in tp mestruatiei?ajutati-maam citit tot pe forum ca in pauza de 7 zile dintre cele doua folii sunt protejata. aici vad ca e ok doar pana la prima zi de menstruatie. cum e pana la urma? ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #11 2007-03-05 18:33:46
Re: poti ramane insarcinata si in tp mestruatiei?ajutati-maesti protejata in pauza dintre cele 2 foli, aice s-a vb. de atunci cand te decizi sa nu mai incepi o alta folie in acest caz esti protejata pana cand vine menstra dar daca incepi o alta folie dupa alea 7 zile de pauza esti k VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2007-03-05 18:35:44
Re: poti ramane insarcinata si in tp mestruatiei?ajutati-maok mersi ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|