|
Nu esti logat.
Pauza la anticonceptionale#1 2007-02-27 13:28:15
pauza la anticonceptionalesalut! sunt noua pe forum si as avea si eu o problema...timp de 1 an jumate am luat anticonceptionale marvelon...n-am avut probleme, totul era ok insa am auzit k trebuie facuta si o pauza .asa k am intrerupt administratrea la mijlocul lunii ianuarie...problema e ca de atunci nu mi-a venit inca menstruatia...adevarul e ca nici inainte sa iau marvelon nu era regulata dar totusi ma ingrijoreaza. am folosit prezervativul in perioada asta insa ieri am dat-o in bara si am facut-o fara...asa k azi am luat postinor pt prima data. am sanse sa fi ramas?? cand o sa-mi revina menstruatia? cand trebuie sa reincept administrarea de marvelon? in prima zi de ciclu? pls help 29+ Offline #2 2007-02-27 15:18:12
Re: pauza la anticonceptionaledaca iei postinorul corect, conform prospectului, n-ai avea de ce sa te mai temi (adik prima pastila in max 72 ore de la contact, apoi urmatoarea la 12 ore) E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #3 2007-02-27 23:09:09
Re: pauza la anticonceptionalecu cat o ia mai repede pe prima pastila cu atat mai bine! Offline #4 2007-02-28 18:17:23
Re: pauza la anticonceptionalemultzumesc pt raspuns am luat prima tableta dupa aprox 24 de ore...si pe a doua dupa in ca 12...deci cred k e ok...oricum,numai dupa ce o sa-mi vina menstruatia o sa ma linistesc...ca au trecut deja 6 saptamani de la ultima...si cred k acum e posibil k si postinorul sa faca sa-mi intarzie ciclul...sper sa fie bine...va pup! 29+ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|