|
Nu esti logat.
Vreau sa aflu#1 2007-03-04 14:51:38
vreau sa afluBuna fetelor, stiu ca sunt un intrus pe aici, dar subiectele voastre mi se par interesante. Am o intrebare poate ma ajutati... Offline #2 2007-03-04 15:24:07
Re: vreau sa aflueu zic ca tremura pt. ca a avut orgasm, datorita excitarii si nu ar trebui sa te streseze asta:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-03-04 15:45:33
Re: vreau sa aflusi pe mine ma apuca uneori un tremur incontrolabil, dar nu pentru ca imi placea prea tare, ci datorita unei pozitii mai dificile sau pt ca "munceam" prea mult in timp ce... Eu credeam ca e vreo lipsa de calciu.Las-o si pe ea sa se mai odihneasca in timpul actului sexual si vezi ce se intampla. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #4 2007-03-04 16:50:10
Re: vreau sa aflufii fericit. ea sigur este. Nobody home Offline #5 2007-03-04 19:53:06
Re: vreau sa aflusi mie mi se intampal sa tremur cand simt f intens tot deci eu zic sa stai linistit ca e de bine ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|