|
Nu esti logat.
Reactia la rigevidon?#1 2007-03-05 08:01:36
reactia la rigevidon?Mi-a venit ieri menstruatia si am luat prima pastila de anticonceptionalele(si prima folie pe care o iau, pan acum am folosit prezervativul)...dar de la rosu normal cum era ieri (menstruatia) astazi am observat k si-a scimbat culoarea in maroniu si din punc de vedere cantitativ este mult mai putina...este normal? sa fie efectul rigevidonului sau o reactie la acesta?sunt un pic ingrijorata sa nu fie altcva:)(de genu' sarcina sau vreo infectie) Ultima oara a fost editat de vreausaninga (2007-03-05 08:17:12) "Cred in valoarea de schimb a iluziilor..." Offline #2 2007-03-05 09:58:16
Re: reactia la rigevidon?s-a mai inamplat si altora, asa ca zic eu ca e ok. Nobody home Offline #3 2007-03-05 12:16:26
Re: reactia la rigevidon?vreausaninga, daca ai motive sa banuiesti o sarcina, ar putea fi si asta. Fa un test de sarcina. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-03-05 13:30:47
Re: reactia la rigevidon?nu am motive...ma gandeam k poate a curs prezervativul...dar vad k deja a revenit la culoarea initiala:rosu multumesc mult:) "Cred in valoarea de schimb a iluziilor..." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|