homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Efect advers postinor sau ...??

#1 2007-03-13 11:36:12

bubbles
Membru
Inregistrat: 2007-03-13

Efect advers postinor sau ...??

Buna!
Am si eu o intrebare...mai intai am sa pov p scurt cam care e probl: am luat postinor 2 pe data de 11 februarie..in luna aceea menstruatia a intarziat cateva zile..a venit pe 26 DAR luna aceasta pe 7 am avut ghinionul sa se rupa prezervativul si am fost nevoita sa apelez din nou la postinor...si azi mi a venit ciclul..desi ar fi trebuit sa apara cam dupa 20 martie incolo...faptul ca a venit mai dvreme este un efect al postinorului sau poate fi ceva mai grav?exista riscul sa fiu insarcinata?pastilele le am luat corect de fiekre data cam in primele 12h dupa contactul sexual dar am mai citit p forum ca dupa prima administrare de postinor creste riscul unei sarcini in cazul unui contact neprotejat in per ciclului urmator..va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns..multumesc anticipat!
O zi buna!

#2 2007-03-13 11:43:33

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Efect advers postinor sau ...??

e un efect al postinorului.
dupa cum sper ca stii cam gata cu postinorul pe anu' asta da? de 2 ori pe an maxim si tu ti-ai cam facut doza...
incearca o metoda mai eficienta decat prezervativul daca vezi ca nu va descurcati cu el. mergi la un palnning pt pastile.

mami de minuni hjarta

#3 2007-03-13 11:59:32

bubbles
Membru

Multumesc mult, eu_vreau! m-ai mai linistit..cat despre pastile as vrea sa incep sa iau dar nu cunosc nici un medic/cabinet de planning caruia m as putea adresa (in Bucuresti). Am prietene care iau dar ele au inceput sa foloseasca pastilele asa..de capul lor..fara prescriptie chestie care mi se pare cam periculoasa.. In plus, am inteles k anticonceptionalele nu sunt recomandate pacientelor care fumeaza sau celor mai "plinute".Este adevarat? dk da.."lucky" me ce sa zic..ma incadrez in ambele categorii..si fumatoare si chubby grater

#4 2007-03-13 12:03:07

o'hara
Platinum member

partea cu fumatoare si plinuta se pune daca ai peste 30 de ani

http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=4213 si aici ai cabinete de planning.
bafta!

mami de minuni hjarta

#5 2007-03-13 15:07:11

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

este pus sticky chiar la inceputu paginii...sunt detalii pt toata lumea!

Publicitate

loading...

#6 2007-03-13 17:38:34

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

bubless, faptul ca esti plinuta nu conteaza neaparat
chestia cu fumatul e discutabila si functie de virsta si functie de cit fumezi. In plus, fumatul nu aduce nici un beneficiu, deci cred ca se poate renunta la el

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2007-03-13 22:57:20

bubbles
Membru

Am 20 ani si fumez cam 5-10 tigari/zi..treaba e ca sunt f constienta ca nu imi fac bine..doar ca imi lipseste vointa sad insa acum o sa am un motiv in plus sa renunt big_smile
M am decis ca de indata ce imi trece "efectul" postinorului o sa ma prezint la doctorul de familie sa mi dea o trimitere la un ginecolog, sa mi recomande pe cineva.
Va multumesc pentru raspunsuri si imi cer scuze dk am pus intrebari prostesti big_smile
Acum am citit cam toate subiectele de pe forum si pot spune ca am gasit o gramada de informatii utile!
O seara buna!

#8 2007-03-13 22:59:13

o'hara
Platinum member

bafta la lasat smile
cu placere

mami de minuni hjarta

#9 2007-03-14 11:08:38

Al Pacino
Administrator

bubbles, sunt o gramada de medici de planning in toata tara. nu stiu de unde esti, insa eu zic sa cauti pe forum dupa medici de planning si sa mergi la unul....nu la ginecolog

#10 2007-03-30 10:47:45

raluca_eu
New member
Inregistrat: 2007-03-30

va multumesc pentru acest forum minunat. aseara v-am descoperit incercand sa aflu cum actioneaza postinorul, care sunt efectele adverse si daca este absolut necesar sa folosesc acesata masura. pe scrurt, aseara in focul pasiunii, prezervativil "ultra safe" s-a rupt! dupa calculele facute febril imediat dupa descoperire sunt in a zecea zi de la CM. mai am cam vreo 58 de ore sa ma hotarasc daca sa iau sau nu postinor. fetelor, va rog ajutati-ma cu niste sugestii. efectele adverse nu par de neglijat cu atat mai mult ca in urma cu trei ani am facut o operatie de inlaturare a unui nodul la san si nu pot lua anticonceptionale...never, ever! am uitat sa va spun, sunt din bucuresti si am 23 de ani. o zi faina sa aveti. va rog inca o data dati-va cu parerea. multumesc

#11 2007-03-30 11:00:07

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

a 10-a zi a ciclului se prea poate sa fie fertila. cate zile te-a tinut cel mai scurt ciclu din ultimele 6 luni? daca a fost mai mic de 21 de zile (ceea ce nu cred), nu lua postinor.
daca a fost mai lung si el a apucat sa ejaculeze, ia-l.

Nobody home

#12 2007-03-30 11:50:06

raluca_eu
New member

multumesc pt rapiditate. [si eu si prietenul...smile]. cam la 28 de zile am CM. ultima oara mi-a cam intarziat (vreo 5 zile) cred ca din cauza ca am avut o raceala (a naibii gresie rece!)

#13 2007-03-30 16:48:49

Al Pacino
Administrator

raluca_eu....a 10a zi a ciclului de 28 e totdeauna fertila!!!! Nashira, ce faci?????
ovulatia va avea loc in a 14-a...daca a ajuns sperma in vagin, ia postinor. daca nodulul tau de la sin a fost benign, poti lua contraceptive. si nu cred ca a fost vorba de cancer, pentru ca nu ai mai fi avut grija contraceptiei acum(se face sterilizare dupa operatia de cancer)

#14 2007-03-30 17:04:03

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ma scuzati pt. intrebare:) dar daca ai cancer la san de ce se face sterilizare? va multumesc

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#15 2007-03-30 18:57:59

raluca_eu
New member

buna seara. nodulul a fost benign iar inainte de a-l descoperi luam aniconceptionale prescrise de medic smile. dupa operatia la san mi s-a spus ca nu pot lua anticonceptionale pt ca concentratia de hormoni din sange ar fii prea mare si atunci exista riscul unei "recidive". e destul de neplacut fara anticonceptionale mai ales daca ai o relatie serioasa... am incercat si contraceptivele locale (ovule, creme) dar ce pot spune...bleah! singura solutie pe care o avem acum este prezervativul, care se pare ca nu e asa "ultrasafe". so...sa revenim la postinor, cat de rau te simti dupa ce o administrezi? multam fain inca o data! va pup puss

#16 2007-03-30 19:00:05

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu e obligatoriu sa te simti rau...depinde de organism...sunt posibile doar intarzieri ale menstruatiei...din cate stiu eu faza ca anticonceptionalele provoaca acei noduli sunt doar un mit...acuma tu sti...eu as cere si o a 2 a opinie...de la alt ginecolog...

happy with him...inlove with him...puss

#17 2007-03-30 19:39:51

raluca_eu
New member

offf...am fost la 'nshpe doctori si de operat m-am operat la IOB (institutul oncologic bucuresti) cu un super doctor specializat in astfel de cazuri. mai multi medici mi-au spus ca nu e ok sa iau anticonceptionale. faza e ca oricum caut un medic ginecolog bun [eventual sa nu semene cu nepotul lui frankenstein si sa nu te faca nesimtita daca ai o scurgere sad ...]. referitor la postinor...am inteles ca starile de voma sunt nasoale si ca iti mai vine si ciclul pe deasupra, deabia ce mi-a trecut. anyway, multumesc inca o data! sunteti foarte dragute puss...va tin la curent.

#18 2007-03-30 19:42:07

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

eu am luat...si nu am avut greturi...da...e posibil sa ai sangerari provocate de postinor...dar nu e menstruatie...

happy with him...inlove with him...puss

#19 2007-03-30 19:50:25

raluca_eu
New member

fetelor, ce parere aveti despre diafragma? big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.