|
Nu esti logat.
Intrebare mica...#1 2007-03-15 20:39:00intrebare mica...stiti cumva daca un copil se poate dezvolta normal fara un testicul? El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #2 2007-03-15 21:31:20
Re: intrebare mica...te referi la dezvoltare fizica..sau la capacitatea de a face copii? Offline #4 2007-03-15 21:37:45
Re: intrebare mica...copii nu face,fizic cred ca da Offline #5 2007-03-15 21:39:38
Re: intrebare mica...daca are un testicol eu zic ca poate sa faca copilasi daca nu le avea pe ambele atunci apareau probleme.copilul o sa se dezvolte normal fizic mai mult ca sigur VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-15 21:40:46
Re: intrebare mica...capacitatea de a face copii,nu este nicidecum compromisa..un singur testicol putand fi suficient pt. reproducere,la fel cum si noi putem face copii cu un singur ovar.Iar despre cealalta parte..ma gandesc doar(nu stiu foarte sigur),dar imi pare ca nu ar trebui sa fie nici o problema,atata timp cat testicolul existent reuseste sa produca suficienti hormoni masculini care sa ajute la dezvoltare.Insa acest lucru s'ar rezolva cu usurinta cu o supraveghere endocrinologica adecvata. Offline #7 2007-03-15 21:41:34
Re: intrebare mica...se poate?si e la fel de usor?sau e mai greu? Offline #8 2007-03-15 21:46:26
Re: intrebare mica...nu este neaparat mai greu..Daca ne gandim ca sperma contine milioane de spermatozoizi,si doar unul din ele ajunge sa fie "taticul"..se poate si ca din cateva milioane/2..sa ajunga unde trebuie unul mai viteaz.. Offline #10 2007-03-15 22:11:14
Re: intrebare mica...se poate si una si alta. va fi un copil normal. cum o femeie poate ramane insarcinata avand un singur ovar si un barbat poate lasa insarcinata o femeie cu un singur testicul, cu conditia ca acel testicul sa produca spermatozoizi. asta va trebui investigat cand va fi mai mare. dar esti sigura ca nu il are? e posibil sa fie intraabdominal...sa nu fi coborat. mami de minuni Offline #11 2007-03-15 22:22:02Re: intrebare mica...eu_vreau... nu stiu prea multe detalii! mi-a dat o prietena un mes sa vad daca gasesc ceva pe net.. ca imi pov ea maine de ce Ultima oara a fost editat de annna (2007-03-15 22:22:20) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #12 2007-03-15 22:29:26
Re: intrebare mica...baietelul nasei mele avea la fel, un testicol necoborat..s-ao operat si totul este bine...deci, se poate! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|