|
Nu esti logat.
Sarcina sau nu? plsss help#1 2007-03-17 16:36:19
sarcina sau nu? plsss helpsa imi fac griji sau sa stau linistita cum a zis andrada79 nu stiu. nu mi-a venit si ma streseaza gandul asta. Eu nu am luat pastile luna(feb) si mi teama sa nu fiu insarcinata. Cine stie un raspuns sigur (80%) macar. Si in plus am accea scurgere care o avem toate fetele dar problema e ca este mai abundenta si mai groasa ca de obicei. Offline #2 2007-03-17 16:41:38
Re: sarcina sau nu? plsss helpai avut contacte sexuale cu risc de iti faci griji?un test arata rezultatul corect la 7 zile de intarziere a menstruatiei sau la 3 saptamani de la contactul cu risc.daca nu mai iei ac. poate sa intarzie si din cauza asta.iar sarcina extrauterina apare la un test de sarcina.starile alea adica sani unflati poate sa fie semn si ca trebuie sa iti vina cat despre starile de voma ele apar daca apar dupa luna a2a de sarcina. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-03-17 16:51:15
Re: sarcina sau nu? plsss helpam facut test ieri cand trebuia sa imi vina si a iesit negativ.de protejat nu m-am protejat si mie cand imi vine ma insemneaza inainte cu 2 zile,deci in loc de 16 cand trebuia,pe 14 trebuia sa imi arate un semn,dar nimik. ce intelegi tu din astea? cu sani la fel nu aveam probleme sa mi se umfle sa sa ma dor. Offline #4 2007-03-17 17:03:46
Re: sarcina sau nu? plsss helpnu poti decat sa faci inca un test la 7 zile de la intarzierea menstrei,testul de ieri nu putea sa iti dea un rezultat concludent dc tot ieri tb sa iti vina. Mamica de 2 pui scumpi Offline #5 2007-03-17 17:03:54
Re: sarcina sau nu? plsss helpzic sa faci un test de sarcina daca iti intarzie mai mult de 7 zile iar daca de aceasta data nu esti insarcinata iti zic sa te protejezi cum trebuie de sarcina nu cred ca vrei sa faci un avort. nu inteleg de ce nu te-ai protejat daca nu mai iei ac......... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-17 17:10:42
Re: sarcina sau nu? plsss helpda ieri trebuia sa imi vina.pt ca prietenul meu vrea un bebe si de acea nu m-am protejat. deci sa mai fac un test peste o saptamina si apoi o sa vedem,vb.atunci va anunt eu. mersi pt sfaturii Offline #7 2007-03-17 17:13:40
Re: sarcina sau nu? plsss helpscuze eu si tu daca am fost dura mai sus dar nu stiam ca vreti un bebel,daca asta iti doresti sper ca ai ramas insarcinata .iar sanii umflati si care dor sunt si semn de sarcina asa ca poate ,poate VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-03-17 17:22:02
Re: sarcina sau nu? plsss helpstai linistita ralucaelena ca nu m-am suparat nu aveam de ce. poti sa imi zici oana asa ma cheama. Offline #9 2007-03-17 17:32:36
Re: sarcina sau nu? plsss helptotusi,de ce ai zis mai sus ca ti-e teama sa nu fii insarcinata? Mamica de 2 pui scumpi Offline #10 2007-03-17 17:40:33
Re: sarcina sau nu? plsss helpeu si tu ... eu nu ti-am spus stai fara griji, ci sa astepti 6 zile si sa refaci testul daca nu apare intre timp menstruatia, deoarece cel de ieri nu prea avea cum sa fie concludent. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #11 2007-03-17 18:06:58
Re: sarcina sau nu? plsss helpnu imi e teama din contra as fi fericita. Offline #12 2007-03-17 18:19:44
Re: sarcina sau nu? plsss helpk,ma bucur atunci.bafta Mamica de 2 pui scumpi Offline #13 2007-03-17 19:00:37
Re: sarcina sau nu? plsss helpbuna,sunt ramona si as vrea sa ii dau un sfat lui "eu si tu".toate femeile din lume isi doresc un copil,e cel mai frumos lucru din viata noastra,dar daca ai luat anticonceptionale ar trebui sa consulti un medic,nu e prea bine sa ramai insarcinata din prima luna pt ca ar putea fi riscant pt copil.multa bafta,sa fii o mamica fericita. Offline #14 2007-03-17 19:18:05
Re: sarcina sau nu? plsss helpBuna ramona. Dar nu am luat de o luna pastile si plus de asta nu am luat in fiecare luna sa imi fac probleme,iau cand imi aduc aminte,asa ca eu una stau linistita altele care au luat ani la rand ele trebuie sa isi faca griji nu eu. parerea mea. Offline #15 2007-03-17 19:29:25
Re: sarcina sau nu? plsss helpNu sunt riscuri pt fat nici daca s-au luat ani la rand pastile antibebe. Si Doctoressa a repetat chestia asta de nenumarate ori! Nu va mai faceti griji, nu aveti de ce. Pe prospectul de la Laurina e specificat de exemplu ca "se recomanda in general sa asteptati pana la urmatoarea menstruatie inainte de a incerca sa concepeti un copil. Acest lucru este de ajutor pt a stabili data nasterii copilului". Dar daca ramai insarcinata in prima luna dupa anticonceptionale, nu e nici o problema, doar ca ai sanse mai mari sa faci gemeni (adica sanse mai mari decat in cazul in care nu ai fi luat pilule) Ultima oara a fost editat de rh (2007-03-17 19:30:02) Offline #16 2007-03-17 22:35:25
Re: sarcina sau nu? plsss helpserios?...asta n o stiam cu gemenii...ce fain...a zis doctoressa si asta?...eu asa mult imi doresc sa am gemeni (peste vreo 3 anisori doar)... happy with him...inlove with him... Offline #17 2007-03-17 22:42:28
Re: sarcina sau nu? plsss helpda, exista posibilitatea sa apara sarcini gemelare dupa intreruperea anticonceptionalelor(atunci cand sunt administrate in cure scurte), deoarece ovarele isi reiau functia si exista tendinta de a ovula de mai multe ori intr-o luna(recupereaza timpul pierdut). "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #18 2007-03-18 06:37:11
Re: sarcina sau nu? plsss helpE chiar dovedita asta cu gemenii, bineinteles, nu e general valabila, adica nu toate femeile care raman gravide, la putin timp dupa intreruperea pilulelor, fac gemeni. Dar se poate!!! O cunostinta de-a mea a luat un timp pilule anticonceptionale si a ramas insarcinata chiar in prima luna dupa intreruperea lor. Si, surpriza!!!!! Va naste gemeni Nicicare dintre cei 2 soti nu au cazuri de gemeni in familiile lor. Ultima oara a fost editat de rh (2007-03-18 06:40:05) Offline #19 2007-03-18 21:22:26
Re: sarcina sau nu? plsss helpfetelor ce parere aveti? am facut baie si cand mi-am dat jos chilotul am vazut un pik de roz pe ei ce poate fii? vine menstra sau ma inseamna? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|