|
Nu esti logat.
Antibioticele#1 2007-03-19 18:24:46
antibioticeleam o rugaminte si anume aceea de a mi se confirma ce voi scrie aici si acum. e vb practic de faptul ca in cazul tratamentului cu antibiotic treb protectie suplimentara 7 zile + alte 7 pastilute(contraceptive) de inghitit. ??? mentionez ca iau contraceptive si nu prea stiu cum se procedeaza intr un astfel de caz. multumesc Ultima oara a fost editat de oannna (2007-03-19 18:24:53) Offline #2 2007-03-19 18:27:53
Re: antibioticeletrebuie protectie suplimentara cat timp iei antibiotice(cat timp faci tratament cu ele)+ pana inghiti 7 pastile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-03-19 18:53:04
Re: antibioticeleas mai vrea sa intreb ceva..poate ca voi parea absurda, dar chiar nu prea stiu unele chestii cum ar fi...durata unui act sexual. mai exact..este normal ca un act sexual sa dureze aprox 5 min? cam asa se intampla in cazul meu, adik prietenul este cel care termina repede si nu inteleg de ce.. imi explicati si mie cam cum se sta situatia? Ultima oara a fost editat de oannna (2007-03-19 18:53:10) Offline #4 2007-03-19 19:59:41
Re: antibioticeledak e la inceputul vietii sexuale e normal sa se termine mai repede...dak in schimb are ceva experienta ar fi bine sa mg la medic (bineinteles depinde si de cate ori o facetzi pe saptamna/luna) happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-03-19 20:29:11
Re: antibioticelese intampla sa o facem in week end, dar nici el nu pre are experienta de asta am si intrebat. in rest..nu cred ca sunt probleme, insa ceea ce am intrebat eu nu prea am stiut rasp si atunci mi am permis sa va intreb pe voi. poate ca s a intamplat ca treceti printr o asemenea situatie si doar asa as putea sa aflu si eu care este cauza. Ultima oara a fost editat de oannna (2007-03-19 20:29:17) Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-19 21:09:57
Re: antibioticelesi eu si iubi meu o facem de obicei in weekend (cand nu e vacanta) deoarece suntem la faculta in orase diferite...asa ca prima oara...sau primele 2 sunt mai rapide...pana isi reintra in forma...dar dak e la inceput si o faceti si rar atunci nu e pro...dak totusi va persista in timp mai bine sa mg la medic... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-03-20 10:48:31
Re: antibioticelenu toti baietii au aceleasi performante in ceea ce priveste durata actului sexual...la unii mai mult,la altii mai putin! Offline #8 2007-04-03 15:03:57
Re: antibioticelein prospectul de la Karissa scrie :"in cazul rifampicinei,metoda contraceptiva suplimentara trebuie aplicata timp de 4 saptamani dupa incetarea tratamentului".sa inteleg ca nu pt.toate antibioticele se aplica schema cu protectie suplimentara pe durata tratamentului+7 zile(pastile inghitite),eu asa stiam?iar daca asa este care sunt acele antibiotice pt. care trebuie protectie suplimentara mai mult de 7 zile? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|