|
Nu esti logat.
Intrebare ptr cunoscatori#1 2007-03-30 17:49:52
intrebare ptr cunoscatoriastazi am avut un raport sexual cu prietena mea... si s`a rupt prezervativul... am iesit insa imediat din ea... mai tarziu ea a gasit o bucata mica de prez in zona vaginului... am de ce sa imi fac probleme ? trebuie sa ii vina ciclul zilele astea... e dereglat de la postinorul luat acum vreo luna si ceva... chiar nu vreau sa faca vreo prostie si sa ia din nou... din moment ce nu stim nimic sigur... Offline #2 2007-03-30 20:35:10
Re: intrebare ptr cunoscatoridc nu ai ejaculat,puteti sta fara griji.acum tu stii.ar face rau dc ar mai lua postinor dupa doar 1 luna de primul. Mamica de 2 pui scumpi Offline #3 2007-03-30 22:00:27
Re: intrebare ptr cunoscatorisau calculeaza perioada fertila Offline #4 2007-04-03 21:09:25
Re: intrebare ptr cunoscatori"Concepţia deja a avut loc, embrionul format este la nivelul trompei uterine şi începe migrarea cǎtre uter, dar doza mare de hormoni ( valabilǎ pentru câteva luni, în mod normal !), încetineşte mişcǎrile trompei uterine pentru a nu putea înainta copilul ; se atrofizǎ mucoasa uterinǎ, implicit cea a trompelor uterine ( se usucǎ glandele care hrǎnesc copilul) şi acesta nu se mai poate hrǎni iar dacǎ totuşi supravieţuieşte pânǎ în uter aici nu se va putea nida negǎsind condiţii prielnice" Cocorosie! Offline #5 2007-04-03 21:36:51
Re: intrebare ptr cunoscatoridin cate stiu eu da... mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-04 07:04:12
Re: intrebare ptr cunoscatoriioi...nici nu vreau sa ma gandesc mai departe...uffff... Cocorosie! Offline #7 2007-04-04 07:26:17
Re: intrebare ptr cunoscatoridaca esti sigur ca trebuie sa ii vina ciclul inseamna ca nu sunt probleme, daca nici nu ai ejaculat. calculeaza si perioada feritla. oricum nu stiu care e treaba cu postinorul, el poate da peste cap inceperea ciclului , acum nu stiu daca poate da peste cap venirea ciclului dupa o luna d cand a fost luat . de ce nu treceti pe anticonceptionale ? nu ai nici un stres de la ele ca se poate rupe ceva sau intampla ceva. Offline #8 2007-04-04 14:58:48
Re: intrebare ptr cunoscatorisau pote sa-si puna un sterilet si 3 ani nu mai are treaba .sau daca nu vrea ,sa ia anticonceptionale cu a zis ingerashu. dar nu mai tineti metoda calendarului ca nu e prea buna. eu am patit-o grav . mie mi-a venit ciclul(menstra) peste sarcina, pana la doua luni si aveam dureri cumplite pana m-am decis sa ma duc la ginegolog . si surpriza : eram insarcinata in 8 sapt . ofera viata unui mic inger Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|