homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare ar fi bine sa intrerup antibebe?

#1 2007-04-02 19:31:55

happy_girl
Full member
Inregistrat: 2007-03-10

oare ar fi bine sa intrerup antibebe?

de ceva timp dupa cum am mai spus la alt topic ma simt rau,din toate punctele de vedre,si fizic si psihic.am tot fost pe la doctori si mi-am facut analizele,mai fac si saptamana asta cateva si apoi o sa iau rezultatele.problema este ca eu cred ca e posibil sa am aceste stari si de la anticonceptionale,mi-e teama sa nu cumva sa am tiroida,mama are si stiu ca e ereditar.sapt viitoare am programare si la endocrinolog si o sa aflu clar daca am sau n-am,dar pana atunci mai am de luat vreo 10 pastilutze din blister si nu stiu daca ar fi bine sa le mai iau sau nu.daca e de la ele starea asta,o sa fie si mai rau daca le iau pe toate,dar stiu ca nici nu e bine sa le intrerup la mijlocul foliei.oricum relatii sexuale n-am mai avut de vreo luna si nici nu cred ca voi avea prea curand,adica in urmatoarele 2-3 saptamani.iau desorelle si nu am fost la un planning cand am inceput sa le iau,dar am fost la un medic ginecolog si i-am zis in mare cam ce probleme am,deci banuiesc ca se pricepe cat de cat,nu mi le-a dat asa,la nimereala.pana acum cateva luni n-am avut probleme,dar in ultimul timp se tot accentueaza.ce sa fac?

To the world you may be one person,
but to one person you may be the world.

- Bill Wilson -

#2 2007-04-02 22:26:44

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: oare ar fi bine sa intrerup antibebe?

eu zic sa termini folia,sa nu iti provoci niste dereglari!dar daca tie tot mai rau,mergi mai repede la un medic...parerea mea

#3 2007-04-02 23:19:01

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

du te la planning...sa ti dea altele...si dupa urmatorea pauza incepe cu altceva...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2007-04-03 13:09:35

happy_girl
Full member

o sa ma duc la endocrinolog sapt.viitoare,pana atunci cred ca o sa le iau in continuare pana termin blisterul,asta e,sper sa nu-mi faca mai rau de-atat.ce vreau eu sa stiu:daca o sa-mi spuna sa schimb ac,cum le iau,din prima zi de menstruatie sau dupa pauza de 7 zile?menstruatia imi vine de in a 3-a sau a 4-a zi de pauza,deci daca le-as lua din prima zi de menstruatie,n-as mai respecta pauza de 7 zile.cum sa fac sa fie bine din toate punctele de vedere,adica sa fiu si protejata de la inceput?

- Bill Wilson -

#5 2007-04-03 13:51:42

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

happy_girl, si asa si asa e bine.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2007-04-04 13:10:55

happy_girl
Full member

dar cum ar fi mai bine sa procedez totusi?eu as vrea sa nu imi dereglez menstruatia,adica sa-mi vina tot in aceleasi zile cum imi venea si pana acum.si atunci cred ca ar fi bine sa le iau dupa pauza,nu?dar o sa mai fiu protejata de la inceputul foliei?

- Bill Wilson -

#7 2007-04-04 13:11:54

crys_ty_na
Platinum member

ia le dupa pauza de 7 zile...vei fi protejata in continuare...

#8 2007-04-04 13:18:55

happy_girl
Full member

k,mersi pt raspuns.

- Bill Wilson -

#9 2007-04-04 13:28:10

crys_ty_na
Platinum member

cu placere smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.