homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Disconfort in timpul penetrarii...-2

#20 2007-04-13 10:32:23

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

Re: disconfort in timpul penetrarii...

k k k asa o sa fac, oricum a fost tare bine cand eram lubrifiata k lumea, deci chiar nu cred k e o infectie..multumesc..puup

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#21 2007-04-13 10:34:07

alexamelin
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-13

cu multa placere si sa-ti fie bine!

"DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!"

#22 2009-06-20 16:48:19

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

alexamelin a scris:

cam despre asta este vorba : Multi-Gyn Actigel Bioclin - gel util in vulvovaginite atipice, in iritatii, mancarimi, scurgeri urat mirositoare, flora vaginala, dureri, senzatii de arsura, leziuni ale mucoasei, infectii recidivante, dureri in timpul actului sexual. Prezentare: flacon cu 50 ml. Administrare: aplicatii locale, de doua ori pe zi. Pret: 38 lei. ; in prospect scrie exact cum se utilizeaza pentru fiecare simptoma in parte!

se poate folosi si ca lubrifiant vaginal?

stiu k este tot de la bioclin ...acel lubrifiant...dar vad k asta ar fi bun si la prevenirea candidozei.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#23 2009-06-21 17:13:56

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

nu stie nimeni?

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#24 2013-04-26 14:04:05

andreeapopa
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-12-26
Site

folosesc eu multy-gin  acti gel si deocamdata mi-a redus din simptomele neplacute,am inceput sa am zona vulvara sensibila si sa ma manance dupa un tratament cu antibiotice,in rest secretia parea ok,deci nu are treaba cu vaginul,e ceva extern doar ,sunt multumita pentru ca desi e cam scumpic sse poate lua in sarcina si si-a facut efectul inca de la prima aplicare...

I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.