|
Nu esti logat.
E permis?#1 2007-04-15 11:07:04
e permis?buna fetelor. am o nelamurire. pana acuma luam anticonceptionalele la ora 20:00 dar as vrea sa schimb ora, de exemplu sa le iau la ora 14 ce spuneti e ok? sau n-ar trebui sa schimb nimic, caci mi-ar fi mai la indemana. si inca ceva de ieri iau niste vitamine bilobil ptr. circulatie, oare isi mai fac efectul asa bine pilele? Offline #2 2007-04-15 11:32:39
Re: e permis?din cate stiu eu(dar nu garantez) poti schimba orele de luat pastilele odata cu inceperea unei noi folii... iar pastilele le poti lua si dimineatza daca este o ora convenabila pentru tine!!! sper sa primesti si raspunsuri si de la cineva care stie mai multe! eu am incercat ceva! Offline #3 2007-04-15 12:27:43
Re: e permis?poti schimba ora linistita. poti chiar de azi. daca o iei cu 6 ore mai devreme nu sunt probleme. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|