|
Nu esti logat.
Va rog frumos un raspuns,nu stiu ce sa fac?!#1 2007-04-15 12:59:18
va rog frumos un raspuns,nu stiu ce sa fac?!salutare la toata lumea,am si eu o intrebare,am luat postenal dar nu am avut nici una din reactiile care sunt scrise in prospect,nici voma ,nici greatza,nici sangerari,asta e un semn bun sau....?va rog frumos,daca puteti sa imi raspundeti si mie,sunt cam nelinistita,nu stiu ce sa fac,l-am luat in primele 24 de orea prima pastila,apoi pe a doua dupa 12 ore ,exact cum zice in prospect,multumesc frumos ,o zi buna la toata lumea Offline #2 2007-04-15 13:05:07
Re: va rog frumos un raspuns,nu stiu ce sa fac?!si eu am luat o singura data postenal si nici eu nu am avut nici unul din simptome si nu mi s-a intamplat nimic.si eu am fost un pic ingrijorata.cu atat mai bine ca nu ai avut simptome..ai fi vrut sa le ai ? "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #3 2007-04-15 13:07:10
Re: va rog frumos un raspuns,nu stiu ce sa fac?!mersi frumos pt raspuns,nu as fii vrut sa le am,desihur,doar ca acolo in prospect scrie cate si mai cate...ma asteptam la o gramada de simptome,e prima data cand il iau si a fost prima experientza sexuala:) Offline #4 2007-04-15 15:26:48
Re: va rog frumos un raspuns,nu stiu ce sa fac?!mai mult ca sigur ca se refera la Postinor (fetelor, macar tineti minte ce pastile luati!). nu e musai sa apara reactii adverse, deci nu e o problema, ba chiar e bine, nu va mai simtiti voi rau! Cocorosie! Offline #5 2007-04-15 15:30:15
Re: va rog frumos un raspuns,nu stiu ce sa fac?!poate aparea si greatza (dar nu e o regula)..la me a fost greatza...imi venea sa vomit...asta se intampla dupa a 2-a doza de Postinor Sim y Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-15 15:41:15
Re: va rog frumos un raspuns,nu stiu ce sa fac?!
lol..normal k e bine k n-ai avut ncii un simptom Poor is the man whose pleasure depends on another Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|