|
Nu esti logat.
Dupa ovule protectie?#1 2007-04-15 23:04:04
dupa ovule protectie?fac tratament cu cervugid ovule si vreau sa stiu daca dupa ce le termin am nevoie de protectie suplimentara 7 zile..la a doua cutie doctora mi`a zis k putem sa facem sex,dar nu mi`a zis daca sa folosim neaparat prezervativ sau nu..deci? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #2 2007-04-16 10:16:47
Re: dupa ovule protectie?ovulele au doar actiune locala, deci nu interactioneaza cu acc, asa ca NU trebuie protectie suplimentara! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #3 2007-04-16 11:30:29
Re: dupa ovule protectie?a ce bine..mersi Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2007-04-16 12:00:40
Re: dupa ovule protectie?cu placere "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|