|
Nu esti logat.
Sunt similare aceste pilule sau nu?#1 2007-04-16 11:19:49
Sunt similare aceste pilule sau nu?Pana in luna ianuarie am luat pentru mai bine de un an anticonceptionale Belara(in Spania) prescrise de un medic dupa toate analizele necesare. M-am simtit foarte bine cu ele. Inainte de a le lua aveam probleme de acnee - eu sunt cosmeticiana, si am incercat tot posibilul sa scap de acnee cu multiple creme, masti si tratamente dar nu au avut niciun efect. Ei bine dupa o luna dupa ce am inceput sa iau aceste pilule fata mea avea un aspect mult imbunatatit. Offline #2 2007-04-16 12:06:41
Re: Sunt similare aceste pilule sau nu?cel mai sigur raspuns il primesti de la un medic de plannig, noi chiar nu avem de unde sa stim dc sunt mai bune unele sau altele si nici dc sunt similare si te put ajuta pe tine. Dc esti in bucuresti iti recomand sa mergi la cabinet la doctoressa "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #3 2007-04-16 12:09:59
Re: Sunt similare aceste pilule sau nu?Mie Jeannine mi le-a recomandat ca fiind similare un medic de la planning....iar cand am fost la medic ginecolog la control i-am expus situatia si mi-a spus ca ce luam eu inainte nu are nici in clin nici in maneca cu jeannine ...asa ca de asta sunt acum atat de bulversata acum...ma gandeam ca poate imi da un raspuns doctoressa. Offline #4 2007-04-16 12:17:16
Re: Sunt similare aceste pilule sau nu?mergi pe mana medicului de planning nu a celui ginecolog.....sunt mult mai bine informati in materie de pastile "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #5 2007-04-16 16:31:20
Re: Sunt similare aceste pilule sau nu?Etinilestradiolul este un estrogen care se afla si in Jeanine in aceeasi cantitate in care se aflau in Belara. Cocorosie! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|