homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

EXCLUTON


#1 2007-04-20 10:39:07

aedon
Membru
Inregistrat: 2007-04-20
Mesaje: 1

EXCLUTON

Fetelor de ceva vreme ma confrunt cu o problema pe care nu mai stiu cum sa o abordez.Am nascut anul trecut iar ginecoloaga mea mi-a prescris EXCLUTON pt ca alaptam...pana aici toate bune si frumoase, insa perioada de alaptat a trecut iar eu am continuat sa iau excluton pentru ca ma simteam bine cu ele, imi regalsera foarte bine si menstruatia...ce mai totul era ok! Insa acum am inceput sa ma anumite disconforturi, dureri abdominale, simt uneori ovarele inflamate, balonari, uneori chiar fara "apetit sexual" chiar! Nu stiu ce sa mai fac...sa incetez oare sa mai iau aceste anticonceptionale?Am incercat sa ma duc la medic insa de fiacare data cand puteam eu sa merg ba nu e doctorita, acum e in concediu pana in luna mai...si tot asa....Chiar nu stiu ce sa mai fac! Sa nu le mai iau...o fi alta cauza acestor simptome...Habar nu am...Din experienta voastra voi ce credeti ? Aseara ma terminat folia si nu stiu daca sa mai continui de diseara sa le mai iau.....se poate intrerupe administarea si la mijlocul unei folii? Voi ce stiti, ce credeti?

Offline

 #2 2007-04-20 10:49:46

andrutza
Vizitator

Re: EXCLUTON

Daca au aparut simptomele acestea cred ca e cazul sa intrerupi, eu de parerea asta sunt, mai ales ca doctorita ti le-a prescris numai pe perioada alaptarii.

 

#3 2007-04-20 11:48:07

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01
Mesaje: 20455

Re: EXCLUTON

aedun, eu nu inteleg de ce iei contraceptive doar cu progesteron cita vreme nu ai contraindicatie la estrogen. Mergi la medicul de familie, ce descrii tu nu e neaparat o problema ginecologica. Apoi eu zic sa mergi la un cabinet de planning pentru contraceptive, mai degraba decit la ginecolog


Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.