|
Nu esti logat.
Daca uterul si trompele sunt imflamate poti ramane insarcinata?#1 2007-04-20 12:53:02
daca uterul si trompele sunt imflamate poti ramane insarcinata?vreau si eu un raspuns fetelor. Offline #2 2007-04-20 13:24:16
Re: daca uterul si trompele sunt imflamate poti ramane insarcinata?adik? inflamate de la ce? vreo raceala sau infectie,la asta te referi? ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #3 2007-04-20 13:38:12
Re: daca uterul si trompele sunt imflamate poti ramane insarcinata?cred ca de la vreo raceala nu stiu sigur mi-a zis dr cand am fost la consult dar nu ma-m tratat ca nu mia dat un tratament bun Offline #4 2007-04-20 14:06:12
Re: daca uterul si trompele sunt imflamate poti ramane insarcinata?chiar daca poti sa ramai insarcinata, cred k e de preferat sa ramai abea dupa ce te tratezi. vezi care e cauza inflamatiei, si dupa tratezi si cauza si efectul. apoi poti ramane insarcinata http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|