|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum?-162#3060 2007-08-02 18:37:26
Re: Ce gandesti acum?janis.. si daca se gandea ce? Ia incearca sa gandesti asa.. Nu esti singura din viata lui si e imposibil sa-si cenzureze gandurile. Tu pierzi esentialul. E cu tine, te iubeste. Traieste in PREZENT. O sa treaca viata pe langa tine daca stai si te gandesti la trecut.. inutil. Offline #3061 2007-08-02 18:37:59
Re: Ce gandesti acum?si eu am fost in vama cu cortul....nu poti sa dormi!aia e nashpa:Psi noaptea e cald si te infofolesti si la 8 bate soarele'n cort si te trezesti in sauna... ce vremuri.....vama vecheee...ehee.....nu mai imi sta bine:P Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2007-08-02 18:38:35) 6 ani de dragoste Offline #3062 2007-08-02 18:41:09Re: Ce gandesti acum?mie una mi s-a parut najpa in primul rand ptr ca in jurul pranzului nu poti sta nici pe plaja nici in cort ca mori de cald...in cel mai bun caz stai sub o umbrela dar tot e cald...nu prea ai unde sa te speli, adica putine campinguri au apa calda non-stop, in rest numai rece sau daca ai noroc putin caldutza...tre sa dormi pe jos si eu chiar daca am dormit pe saltele m-am trezit cu o duere de spate de toata frumosetea, tre sa stai tot timpul sa iti asezi hainele in geanta si cum de cele mai multe ori nu prea e chef tre sa imbraci ceva mototolit, noaptea la mare e groaznic de frig....poate sunt eu "burgheza" cum mi-au spus unii dar prefer o camera de hotel sau vila cu apa calda, toaleta, dulap ptr haine si mai ales un pat Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3063 2007-08-02 18:48:17
Re: Ce gandesti acum?alexia..si daca nu pot trece peste daca nu am certitudini?daca'l intreb iar se enerveaza....ca eu nu's asha..ca el ma shtia altfel...ca fac exact ca colega'mea( aia facea ca isterica cand auzea de fost prietenului care are 48 ani...are un trecut..normal nu?..si se desp de 2 ani) si iubi mi'a zis azi: de ea radeam cu tine...de istericalele tale cu cine mai rad? :-w 6 ani de dragoste Offline #3064 2007-08-02 18:50:02
Re: Ce gandesti acum?Janis .. stii cum e : cand nu avem probleme cautam. daca tu il stresezi tot timpul cu asta tu il faci sa se gandeasca. sunt sigura ca nu are nici o treaba si nu se gandeste la ea atat timp cat intre voi e perfect. revino-ti >< Ultima oara a fost editat de marissa (2007-08-02 18:51:52) I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline Publicitateloading...
#3065 2007-08-02 18:50:45
Re: Ce gandesti acum?eu zic sa te calmezi si sa lasi trecutul acolo unde este fara sa te mai gandesti la el pentru ca faci mult rau relatiei tale, ai incredere in el Offline #3066 2007-08-02 18:51:25
Re: Ce gandesti acum?da....ca sa fie perfect trebuie sex ca inainte sa ma imbolnavesc de cistita... Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2007-08-02 18:51:50) 6 ani de dragoste Offline #3067 2007-08-02 18:53:31
Re: Ce gandesti acum?ok... 8 luni si 1 zi Offline #3068 2007-08-02 19:01:16
Re: Ce gandesti acum?va multumesc la toate:*
good point....!!!!! 6 ani de dragoste Offline #3069 2007-08-02 19:48:50
Re: Ce gandesti acum?ready for tonight I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #3070 2007-08-02 20:13:35
Re: Ce gandesti acum?marissa... te masochesti? Offline #3071 2007-08-02 20:18:19
Re: Ce gandesti acum?
Janis exagerezi mama,ma intreci chiar si pe mine.stai calma ca daca il mai bati la cap si il suspectezi poate chiar pleaca ca se satura si el de atata ,taca,taca si inceteaza sa mai pui intrebari si in legatura cu fosatele ca iti faci rau singura VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3072 2007-08-02 21:43:38
Re: Ce gandesti acum?o sa am un sf. de saptamana foarte frumos .o sa il rasfat pe iubi tare ,tare,mult VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3073 2007-08-02 21:54:35
Re: Ce gandesti acum?saptamana asta a zburat pur si simplu. nu imi vine sa cred ca maine e deja vineri. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #3074 2007-08-02 22:22:39
Re: Ce gandesti acum?am ajuns aksica...am iesit c niste colege..a fost asha bine:)...acu scriu l engleza. Offline #3075 2007-08-02 22:29:11
Re: Ce gandesti acum?Janis draga mea ce te-a apucat acum? La indragosteala care e in capu tau ii faci loc si aleia. Hai iubita fii serioasa. Vezi-ti de iubitel si de relatia voastra si lasa fantomele in pace You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #3076 2007-08-02 22:31:10
Re: Ce gandesti acum?janis,draga mea,iti aduci aminte ca m ai facut sa zambesc cand a plecat prietenul meu?ei,acum e randul meu....nu pot sa te fac sa zambesti,dar incerc ca si fetele sa te scot,em din starea asta.ce se intampla ,ce e cu tine?!te chinui singura si cred ca nu ai absolut nici un motiv!ce ti a facut iuby tau sa nu mai ai incredre in el?ceva serios?el e cu tine,nu in alta parte,deci pe tine te vrea!!traieste clipa,traieste in prezent si bucurate ca sunteti impreuna!nu mai scormoni in trecutul lui,e al lui!toti avem unul si trebuie respectat de catre celelante persoane.nu inteleg de ce esti obsedata de fosta?poate incerci sa ti raspunzi.ce ar insemna daca noi toti am sta tot timpul cu inima stransa din cauza relatiilor din trecut?nu am ajunge nicaieri si viata ne ar fi un calvar,parerea mea.....iesi din pasa asta si nu ti mai fa rau singura! Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten. Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist. Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben. Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen. Offline #3077 2007-08-02 22:38:10
Re: Ce gandesti acum?janis si eu am facut l fel l inceput...knd iesea faceam crize si m gandeam k o s ma insele..si m gandeam l fosta lui prietena...si m macina k poate cu ea s simtea mai bine..si ii ziceam pana s-a suparat a tipat l mn si m-a zgaltait bn si a zis k e cu mn si p mn m iubeste s ma calmez k imi fac rau singura...deci incearca s fii calma si ai incredere in el..si o s fie bine. Ultima oara a fost editat de laurik16 (2007-08-02 22:38:31) Offline #3078 2007-08-02 22:52:54
Re: Ce gandesti acum?multumesc tare iasmin... eeh vezi ca a trecut rpd si a venit iubi tau? 6 ani de dragoste Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|