homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parfumuri-33

#609 2010-05-21 17:20:11

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Re: parfumuri

PaveLL a scris:

pink_martini a scris:

Duupa ce am studiat mult feedback despre site-urile romanesti, am ajuns la concluzia ca nu poti avea incredere in ele. Eram cat pe aci sa-mi comand de pe aoro.ro cand am vazut ca sunt fake-uri asa ca m-am decis sa comand dupa strawberry.net. Ies super ieftin si transportul e 10% din valoarea parfumului: in cazul meu 5$ tongue
Partea nasoala e ca astia iti cer pe mama si pe tata , adica factura de utilitati scanata sau extras de cont trimis pe fax, ceea ce mi se pare super incomod. Nu stiu cum o s-o scot la capat cu ei, sper s-o scot mai repede si sa-mi primesc parfumul mult dorit. tongue

Daca nu ma insel, strawberry trimite din China (Hong Kong?) deci e dubiosi. De unde stii ca aoro are falsuri ? Inclin sa cred ca are marfa valabila intrucat sunt si testere dar si editii limitate si astea, pana acum, nu am auzit sa se fake-uiasca.

Doua site-uri care vand produse 100% originale sunt hotscents.ro si parfumuri.tv . Sunt comandate de pe bigdiscout si de pe fragrancex deci sunt originale.

Daca doriti si alte site-uri cu parfumuri, mai bune, dar si cu un pret mai piperat sa-mi spuneti smile

Stiu ca sunt trimise din hk, insa tot ce am citit pe net despre strawberry am auzit numai de bine. Spre deosebire de aoro, care unele tipe zic ca sunt ok parfumurile, dar am ajuns la concluzia ca zic asta numai persoanele neimformate despre cum ar trebui sa fie un parfum original. Plus ca iti dai seama , replile sunt foarte bune. Cele care au dat feed-back negativ despre aoro, au dat si detalii si argumente. O tipa pe un blog zicea spre exemplu ca totul a fost ok in primele doua luni dupa ce si-a luat parfumul, dupa ceva timp a observat ca nu mai are nici un miros ci pur si simplu mirosea a apa cu alcool. Deci ... mda neutral

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-05-21 17:31:54)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#610 2010-05-21 17:28:55

pink_martini
Hero member
Site

Scarlet_Autumn a scris:

?ntrebare. de ce parfumurile tester sunt mai ieftine dec?t cele care nu sunt tester ? http://www.parfumuri.tv/index.php?l=pro … &p=652 -asta de exemplu. poate sună stupid, dar ..de ce?  chicot

pai de obicei testerele sunt "sustrase" ( zic eu ) si de aici preturi mici. Plus ca nu au cutie + ambalaj rudimentar

#611 2010-05-21 17:39:24

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

da sunt sustrase dar persista de 10 ori decat unul normal,sunt mai ieftine ca scrie tester pe el si nu firma respectiva,adica "incomodeaza" un pic termenul

#612 2010-05-21 21:44:54

PaveLL
Full member
De la: In inima fanilor..
Inregistrat: 2009-07-29

@Scarlet_Autumn
Testerele sunt mai ieftine fiindca, vezi tu, cand cumperi sa zicem 10 parfumuri de acelasi fel primesti si un tester. E ca si cum ai cumpara pentru un magazin astfel firma producatoare trimite si un tester. Nu e o regula generala. Poate sa fie si la 5 cumparate sau si la 20.
Faptul ca este tester nu garanteaza ca tine mai mult pe tine decat varianta sigilata desi unele persoane speculeaza ca ar fi o concentratie mai mare decat ar avea o apa de toaleta sau o apa de parfum tocmai pentru a fi putin mai puternic ca atunci cand clientul testeaza sa creada ca asa este si cel sigilat - o strategie de marketing ce pare posibila in opinia mea.

@pink_martini
Eu tind sa cred ca fiind trimise din HK sunt sanse mai mari sa fie fake ca doar la ei e mama fakeurilor big_smile Dar se poate ca ele sa fie totusi originale desi vin din inima marelui stat care face de toate big_smile La aoro nu pot sa spun ca nu sunt fakeuri ca poate as gresi/minti dar persoanele care isi cumpara mai mult de 2-3 parfumuri pe an sunt foarte putine, mai putini sunt cei care nici macar nu folosesc un parfum, si de aici pleaca o mare nestiinta in domeniu. O astfel de persoana cumpara parfumul, vede ca nu tine pe ea un anumit numar de ore, imediat il catalogheaza ca fiind cu fake. Nimic mai fals. Difera de la persoana la persoana "viata" unui parfum. Persoanele cu pielea uleioasa obtin mai multe ore fiindca reactioneaza mai bine cu uleiurile din piele, pe cand o persoana cu ten uscat, ca mine din pacate, nu se pot lauda cu o mare longevitate. Dar conteaza foarte mult si cum sunt si unde sunt tinute. Un parfum tinut in soare sau la caldura se va strica imediat intrucat trebuie pastrat intr-un loc umbros si racoros. Daca puteti sa le tineti in frigider e foarte bine (la o temp. mai mare de 2 grade celsius). Si ca un sfat: nu le tineti in baie caci in timp, datorita condensarii ce se formeaza, mai ales iarna, au sa se strice.
tongue

I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the very best.

#613 2010-05-22 14:24:16

pink_martini
Hero member
Site

PaveLL a scris:

@Scarlet_Autumn
Testerele sunt mai ieftine fiindca, vezi tu, cand cumperi sa zicem 10 parfumuri de acelasi fel primesti si un tester. E ca si cum ai cumpara pentru un magazin astfel firma producatoare trimite si un tester. Nu e o regula generala. Poate sa fie si la 5 cumparate sau si la 20.
Faptul ca este tester nu garanteaza ca tine mai mult pe tine decat varianta sigilata desi unele persoane speculeaza ca ar fi o concentratie mai mare decat ar avea o apa de toaleta sau o apa de parfum tocmai pentru a fi putin mai puternic ca atunci cand clientul testeaza sa creada ca asa este si cel sigilat - o strategie de marketing ce pare posibila in opinia mea.

@pink_martini
Eu tind sa cred ca fiind trimise din HK sunt sanse mai mari sa fie fake ca doar la ei e mama fakeurilor big_smile Dar se poate ca ele sa fie totusi originale desi vin din inima marelui stat care face de toate big_smile La aoro nu pot sa spun ca nu sunt fakeuri ca poate as gresi/minti dar persoanele care isi cumpara mai mult de 2-3 parfumuri pe an sunt foarte putine, mai putini sunt cei care nici macar nu folosesc un parfum, si de aici pleaca o mare nestiinta in domeniu. O astfel de persoana cumpara parfumul, vede ca nu tine pe ea un anumit numar de ore, imediat il catalogheaza ca fiind cu fake. Nimic mai fals. Difera de la persoana la persoana "viata" unui parfum. Persoanele cu pielea uleioasa obtin mai multe ore fiindca reactioneaza mai bine cu uleiurile din piele, pe cand o persoana cu ten uscat, ca mine din pacate, nu se pot lauda cu o mare longevitate. Dar conteaza foarte mult si cum sunt si unde sunt tinute. Un parfum tinut in soare sau la caldura se va strica imediat intrucat trebuie pastrat intr-un loc umbros si racoros. Daca puteti sa le tineti in frigider e foarte bine (la o temp. mai mare de 2 grade celsius). Si ca un sfat: nu le tineti in baie caci in timp, datorita condensarii ce se formeaza, mai ales iarna, au sa se strice.
tongue

Deci argumentele citite de mine pe forumuri vizari fake-urile de la aoro nu se refera numai la persistenta parfumurilor. Principalele argumente sunt legate de ambalaje, forma sticlelor si predominanta alcoolica a parfumurilor. Ti-am dat exemplu mai sus o tipa cu blog care povestea ca dupa cateva luni parfumul mirosea a apa+alcool, fara nici un miros.
Dar pana la urma fiecare isi ia de unde vrea, eu nu o sa-mi comand de pe aoro.
Luni imi fac comanda la site-ul recomandat de tine hotscents.ro

Publicitate

loading...

#614 2010-05-22 22:44:15

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

valabilitatea unui parfum e de 3 ani de la fabricatie dupa cica miroase a otzet.. in fine isi pierde mirosul si se schimba culoarea.poate era  si expirat.

#615 2010-05-22 23:29:28

PaveLL
Full member
De la: In inima fanilor..
Inregistrat: 2009-07-29

@pink_martini
Ai facut o alegere buna smile

@SoareleMeu
Nu cred ca este asa. Sunt variante vintage de la parfumuri vechi care nici macar nu sunt cu spray ci splash pe ebay, nedesfacute cu sigiliul pe capac, la un pret de pica mata-n coada. Nu ar fi la pretul acela daca ar mirosi a otet tonguetongue

I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the very best.

#616 2010-05-23 21:17:53

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

pink sa ne spui parerea ta despre parfum dupa ce il primesti. as vrea sa fac si eu o comanda, dar nu vreau sa imi iau teapa sa nu fie original

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#617 2010-05-23 23:13:16

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

tommy girl- hilfiger
dkny-be delicious (cel verde)
ysl-cinema

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2010-05-24 10:56:49)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#618 2010-05-24 13:13:03

pink_martini
Hero member
Site

maryahs a scris:

pink sa ne spui parerea ta despre parfum dupa ce il primesti. as vrea sa fac si eu o comanda, dar nu vreau sa imi iau teapa sa nu fie original

da, o sa revin sa va spun cum este.
dar cred ca il voi comanda marti sau miercuri

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-05-31 14:36:44)

#619 2010-05-24 14:41:06

jucaria nimanui
Full member
De la: plec pe marte...
Inregistrat: 2008-03-15

eu am Bulgari Aqva Marine...il ador hjartahjartahjarta

stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!

#620 2010-05-31 14:36:57

pink_martini
Hero member
Site

Am revenit cu pareri despre tipii de la hotscents.ro
Ca si client service sunt groaznici. Tocmai de asta nu am cumparat de la ei ... pentru ca nu am putut!!! Am trimis mail prima data sa plasesz comanda, timp de 3-4 zile nu am primit nici un raspuns si am sunat. Mi-a raspuns un tip care de-abia vorbea cu mine, amabilitate nema, mi-a zis ca nu are parfumul in stoc si ca il primeste peste cateva zile. I-am zis sa imi dea un mail cand l-a primit. Mda ..de unde atata  hmm  Tot eu il sun ... are 3 numere si nu raspunde pe nici unul. Am sunat de mi-a venit rau. Practic stau sa ma rog de el sa imi vanda parfumul si trag de el. Nu mi se pare ok.
Nu mi-a raspuns la telefoane si nici la mail ( din nou) Isi mai si face reclama pe toate forumurile ca vinde parfumuri si isi lasa numarul de tel. Neseriosi! Vreau sa cumpar parfum si nu am cu cine ...

#621 2010-05-31 14:57:09

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

eu am comandat de pe www.aoro.ro  si au preturi f bune si parfumurile sunt de calitate incearca la ei

#622 2010-05-31 15:08:34

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

u imi iau de la hoti.. am pe cineva de la care tot iau.

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#623 2010-05-31 15:19:23

syd
Sr. member

si eu as lua de la hoti ca e pretul mai mic,dar sa stiu sigur ca nu sunt contrafacute,adica sa fure de unde trebuie rotfl

#624 2010-05-31 15:20:04

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

syd a scris:

si eu as lua de la hoti ca e pretul mai mic,dar sa stiu sigur ca nu sunt contrafacute,adica sa fure de unde trebuie rotfl

rotfl ataat!

#625 2010-05-31 15:25:55

syd
Sr. member

deeadeea21 a scris:

syd a scris:

rotfl ataat!

pai am o cumnata care lucra la un mall la parfumuri si ne zicea saraca sa nu luam ca sunt contrafacute,si a venit o data un tigan cu o geanta mare plina de parfumuri si am ras de el "prietene cum sa cumparam de la tine daca noi vindem parfumuri?" si ghici ce ne-a facut tiganul? ne-a luat testerele alea ,nu stiu cum le zice...care se fac mov daca sunt originale,si ne-a facut un test cu cele din mall si un test cu cele de la el....bineinteles ca ale lui erau originale ,din mall nu  rotfl  si am cumparat ceva de la el

#626 2010-05-31 15:44:16

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Faptul ca sunt originale sau nu depinde de concentratia pe care o are fiecare parfum. Cele originale miros mult mai puternic.

Oricum, in Romania, Sephora, Douglas, Ina Center, Mario Plaza si alte balarii de genul asta, ca si multe site-ur, inclusiv aoro, au numai parfumuri "ne"originale smile

Ca sa stii ca e un parfum bun, ori ti-l iei cu mana ta din afara, ori il iei de la cineva in care ai incredere ca ti-l aduce din afara lol

#627 2010-05-31 15:45:42

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ai aceeasi parere si de Douglas-urile din afara?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.