homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Postinor-10

#172 2010-11-15 14:59:23

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: postinor

buna fetelor, asa cum am promis sa va tin la curent am facut joi testul de sracina si dupa cum ati spus si voi a iesit negativ.  tummenupp
aseara am facut  sexinpat  si la iesire (daca ma pot exprima asa) prezervativul a alunecat instant si putina sperma(de pe penis) s-a prelins si pe mine..dar nu in vagin a fost in apropiere dar nu exact acolo. Am urinat imediat si apoi m-am spalat dar nu in interior, ci normal.
Menstruatia am terminat-o pe 11.11.2010 ce parere aveti?
Pastila de a doua zi oricum este tarziu sa o iau si oricum luasem una luna trecuta asa ca nu mai am de gand sa incerc curand.

Eu tind sa cred ca nu s-a intamplat nimic, ca doar nu se ramane atat de usaor insarcinata nu?  Multumesc si astept parerile voastre pc

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#173 2010-11-15 23:30:00

llory
New member
Inregistrat: 2010-09-09

Buna...am si eu o nelamurire...
Am avut ultima menstruatie pe 13 octombrie , apoi pe 18 octombrie contact sexual neprotejat. Am luat postinor (cam la 28 de ore de la contact prima pastila) sa fiu sigura ca nu se intampla nimic, si am avut acea falsa menstruatie pe 24 octombrie care a tinut cam 3 zile. Pe 2 noiembrie am mai avut un contact sexual cu ejaculare afara . Acum sunt in ziua 34 de la ultima menstruatie ( 24 de la acea sangerare)  si inca nu mi-a venit...Ar trebui sa-mi fac griji?  supa

Ultima oara a fost editat de llory (2010-11-15 23:31:58)

#174 2010-11-16 08:45:20

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

fluturascrys a scris:

buna fetelor, asa cum am promis sa va tin la curent am facut joi testul de sracina si dupa cum ati spus si voi a iesit negativ.  tummenupp
aseara am facut  sexinpat  si la iesire (daca ma pot exprima asa) prezervativul a alunecat instant si putina sperma(de pe penis) s-a prelins si pe mine..dar nu in vagin a fost in apropiere dar nu exact acolo. Am urinat imediat si apoi m-am spalat dar nu in interior, ci normal.
Menstruatia am terminat-o pe 11.11.2010 ce parere aveti?
Pastila de a doua zi oricum este tarziu sa o iau si oricum luasem una luna trecuta asa ca nu mai am de gand sa incerc curand.

Eu tind sa cred ca nu s-a intamplat nimic, ca doar nu se ramane atat de usaor insarcinata nu?  Multumesc si astept parerile voastre pc

daca sperma nu a ajuns in vagin nu ai de ce sa-ti faci probleme.

llory a scris:

Am avut ultima menstruatie pe 13 octombrie , apoi pe 18 octombrie contact sexual neprotejat. Am luat postinor (cam la 28 de ore de la contact prima pastila) sa fiu sigura ca nu se intampla nimic, si am avut acea falsa menstruatie pe 24 octombrie care a tinut cam 3 zile. Pe 2 noiembrie am mai avut un contact sexual cu ejaculare afara . Acum sunt in ziua 34 de la ultima menstruatie ( 24 de la acea sangerare)  si inca nu mi-a venit...Ar trebui sa-mi fac griji?  supa

e posibil ca menstruatia sa intarzie de la postinor, pt ca acesta o cam deregleaza.
totusi, contactul sexual cu ejaculare in exterior se considera cu risc, aceasta nu este o metoda contraceptiva eficienta.
nu ai ce sa faci decat sa mai astepti. poti face un test de sarcina la 7 zile de intarziere a menstruatiei sau la 3 sapt de la contactul cu risc

#175 2010-11-16 09:03:06

llory
New member

Dar care este ultima menstruatie? Cea de pe 13 sau sangerarea dupa Postinor?

Cineva spunea ca dupa Postinor ramai mult mai repede gravida? Este adevarat?

#176 2010-11-16 09:11:37

fluturascrys
Hero member

llory a scris:

Dar care este ultima menstruatie? Cea de pe 13 sau sangerarea dupa Postinor?

Cineva spunea ca dupa Postinor ramai mult mai repede gravida? Este adevarat?

Eu stiu ca postinor nu te protejeaza de doua contacte sexuale neprotejate, riscul ar fi cel de al doilea contact sexual chiar cu ejaculare afara plus cele 28 de ore pana ce ai luat postinor, dar poate fi totusi o dereglare  goodluck

Publicitate

loading...

#177 2010-11-16 10:39:50

llory
New member

Stiu ca nu eram protejata de Postinor la cel de-al doilea contact.

Dar nu stiu daca in momentul de fata sa consider ca mi-a intarziat mentruatia , sau ca trebuie sa o astept.... La care sa ma raportez si sa calculez perioada....

#178 2010-11-16 12:09:08

fluturascrys
Hero member

llory a scris:

Nu stun foarte experimentata, dar din cate ma citit si eu pe unde  am apucat este posibil ca ultima ta menstra sa fie cea din 24.10.10 (organismul tau pe aceea a luat-o drept menstra) asa ca eu zic sa mai astepti si sa vezi ce se intampla...dar test ai facut ?  goodluck

#179 2010-11-16 12:13:43

llory
New member

Nu am facut nici un test...nu vreau sa ma panichez si sa trag concluzii pripite...
Am dureri de cap si de burta, pot fi si de la mentsruatie si de la sarcina. Am avut si greturi vreo 2-3 dimineti, dar pot avea si alte cauze. O sa mai astept....

Probabil pe 24 a fost ultima menstruatie, deci inca nu a intarziat.

Si desi am luat Postinor, nu as fi chiar suparata daca ar fi un bebe smile

Ultima oara a fost editat de llory (2010-11-16 12:15:03)

#180 2010-11-16 12:47:02

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

asa stind lucrurile, mai asteapta...daca intirzie menstra cu o saptamina peste data de 24 fa un test

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#181 2010-11-16 13:29:15

llory
New member

Asa o sa  fac...multumesc pentru raspunsuri

#182 2010-11-22 18:41:37

llory
New member

Se pare ca sangerarea de dupa Postinor a fost ultma menstruatie, si mi-a venit fix la 26 de zile dupa (menstruatia mea este de 24 - 26 zile)

#183 2010-11-23 09:18:43

fluturascrys
Hero member

Ma bucur sa aud de bine

#184 2010-11-23 10:11:39

Al Pacino
Administrator

llory a scris:

Se pare ca sangerarea de dupa Postinor a fost ultma menstruatie, si mi-a venit fix la 26 de zile dupa (menstruatia mea este de 24 - 26 zile)

ai vazut....

#185 2010-12-09 20:46:28

babymic
Membru
Inregistrat: 2010-12-09

Dupa lohii am avut un contact neprotejat si am luat Postinor. La vreo 3 zile mi-a aparut o sangerare si mi-am sunat doctora care m-a operat. Din ziua aceea am luat Desorelle. Oare sunt protejata,daca nu asta a fost menstruatia? Mentionez ca am avut contacte dupa primele 5 pastile din prima folie. Tin sa precizez ca azi o sa iau a18a pastila si sangerarea nu mi s`a oprit..va multumesc anticipat

#186 2010-12-11 15:20:35

mellagnia
New member
Inregistrat: 2008-03-13

am si eu o intrebare. am facut sex neprotejat, dar nu a terminat in mine. pt siguranta mea a doua am luat postinor, adica la 24 de ore de la acest contact. sunt un pic ingrijorata pt ca nu am avut acea sangerare dupa postinor si din cate stiu e putin obligatorie sa vina:|. imi puteti spune daca e cazul sa imi fac probleme? mersi

#187 2010-12-11 16:00:06

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

nu e obligatoriu sa ai acea sangerare.
daca ai luat corect postinor va fi bine... smile
apropo...dar ti-ai calculat perioada fertila inainte sa iei postinor?poate nici nu era nevoie...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#188 2010-12-11 19:46:20

mellagnia
New member
Inregistrat: 2008-03-13

YoHanna a scris:

nu e obligatoriu sa ai acea sangerare.
daca ai luat corect postinor va fi bine... smile
apropo...dar ti-ai calculat perioada fertila inainte sa iei postinor?poate nici nu era nevoie...

multumesc frumos pt raspuns. da, eram in perioada fertila si de asta am intrebat de respectiva sangerare pt ca intrasem la banuieli. am mai luat acum un an postinor, dar atunci m avut sangerarea respectiva. astept sa vad cum vine menstra. oricum multumesc

p.s. ce insamna corect?daca a doua pastila a fost la 12 ore? daca asta inseamna corect, e ok pt ca am luat-o fix la 12 de cand o luasem pe prima...am pus ceasul sa sune

Ultima oara a fost editat de mellagnia (2010-12-11 19:48:42)

#189 2010-12-12 08:20:10

daenarys
Vizitator

dap,asta inseamna corect...daca ai luat pastila nr 2 la 12 ore de la prima smile

#190 2010-12-14 10:20:34

Al Pacino
Administrator

babymic a scris:

Dupa lohii am avut un contact neprotejat si am luat Postinor. La vreo 3 zile mi-a aparut o sangerare si mi-am sunat doctora care m-a operat. Din ziua aceea am luat Desorelle. Oare sunt protejata,daca nu asta a fost menstruatia? Mentionez ca am avut contacte dupa primele 5 pastile din prima folie. Tin sa precizez ca azi o sa iau a18a pastila si sangerarea nu mi s`a oprit..va multumesc anticipat

se numeste spotting singerarea...
se poate intimpla atunci cind iei postinor si imediat dupa el si contraceptive....vestea buna e ca riscul de sarcina e ca si inexistent in aceasta situatie....parerea mea e insa ca, daca reapare si peste folia urmatoare acesta singerare sa mergi la un medic de planning familial poate e nevoie de alte contraceptive

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.