|
Nu esti logat.
Picioare umflate!#1 2007-07-20 12:23:40
picioare umflate!trebuia s-mi vina ciclu de o sapt si cred ca sunt putin dereglata hormonal, dar in fiecare seara de cateva zile mi se umfla picioarele si n-am patit niciodata in viata mea asa ceva, o fi din cauza ca nu mi-a venit ciclu? Offline #2 2007-07-20 12:26:48
Re: picioare umflate!nucred ca are vreo legatura cu intarzierea...daca n a motive sa suspectezi o sarcina dar nici nu apare in cateva zile dte la medic... happy with him...inlove with him... Offline #3 2013-06-25 02:35:59
Re: picioare umflate!Buna tuturor! Ma confrunt si eu cu o problema la nivelul picioarelor si mai nou si al degetelor mainilor. Mi s-au umflat picioarele de cateva zile si ma dor. Intr-adevar am stat ceva timp in picioare ca am fost acasa si am avut de lucru, dar pana nu demult n-am avut probleme. Sa fie si de la caldura, oare? M-am gandit la acest aspect, deoarece sarat nu mananc si beau apa suficienta, altadata si mai mult de 2 litri, dupa cum mi-e sete. Nu stiu ce as putea avea, v-ati confruntat cu astfel de probleme? Offline #4 2013-06-25 06:50:48
Re: picioare umflate!reactii de spasmofilie. ar fi bine sa faci o cura de calciu cu magneziu si vitamin d. aceleasi simptome le-am avut si eu anul trecut cand eram foarte stresata si era cald afara, fapt ce accentua starea de rau... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #5 2013-06-25 15:49:51
Re: picioare umflate!Da, sunt si stresata si trec printr-o perioada mai aiurea... Cred ca am sa-mi fac ceva analize si o sa fac si o cura cu calciu si magneziu. De multe ori mai si ametesc si am senzatia ca pic din picioare... Ultima oara a fost editat de pinkyheels (2013-06-26 19:41:52) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|