|
Nu esti logat.
Cum iti dai seama ca el a ejaculat?-2#20 2007-08-01 13:00:23
Re: cum iti dai seama ca el a ejaculat?stiu ca a fost o mare prostie, acuma ce sa mai... nu mai stiu ce sa mai inteleg, really... sper sa nu se fi intamplat nimic (oricum de dezvirginat nu m-a...) Offline #21 2007-08-01 13:06:06
Re: cum iti dai seama ca el a ejaculat?ba te-a . din moment ce te-a penetrat. acu daca nu s-a rupt himenul si e elastic e alta mancare de peste dar te-a dezvirgo iti zik sigur. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #22 2007-08-01 13:06:27
Re: cum iti dai seama ca el a ejaculat?si daca nu te-a dezvirginat tot poti ramane..himenul ori era elastic ori nu ti-a curs tie sange..sunt si cazuri dintr-astea Offline #23 2007-08-01 13:06:37
Re: cum iti dai seama ca el a ejaculat?cum nu te-a dezvirginat? pai si alea 10 miscari? Ultima oara a fost editat de maddye (2007-08-01 13:09:12) Offline #24 2007-08-01 13:06:47
Re: cum iti dai seama ca el a ejaculat?
subscriu. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#25 2007-08-01 13:09:31
Re: cum iti dai seama ca el a ejaculat?poi asta e faza ca e mai ciudat na... am nfost si al medic si himenul nu era complet distrus. nu stiu daac a fost openetrare propriu-zisa, adica nu a ajuns departe cu penisu. adica simteam asa, ca nu trecea de 'obsrtacol'. si nu cred ac au fost chiar 10 miscari, au fost mai putine. himenu era dur si el s-a lasat pagubas Offline #26 2007-08-01 13:11:18
Re: cum iti dai seama ca el a ejaculat?daca chiar ti-e tie frica si vrei s fii sigura fa-ti un test de sarcina.e cam cu dus si intors. ar fi chiar aiurea ca el ca baiat s nu-si dea seama daca aejac sua nu Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #27 2007-08-01 13:12:04
Re: cum iti dai seama ca el a ejaculat?indiferent daca a fost complet doistrus sau nu..u nu mai esti virgina...din moment ce ai avut act sexual... Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-08-01 13:13:55) Offline #28 2007-08-01 13:12:18
Re: cum iti dai seama ca el a ejaculat?himenul se afla chiar la intrarea in vagin, daca el a introdus penisul e clar ca a trecut de himen... Offline #29 2007-08-01 13:14:29
Re: cum iti dai seama ca el a ejaculat?well, la urmatorul contact sexual (protejat ) a curs sange si sa- rupt himenul... so... ce incerc eu e sa imi dau seama ce s-o fi intamplat de fapt... Offline #30 2007-08-01 13:16:08
Re: cum iti dai seama ca el a ejaculat?well si u dc ai intrebat...ti-a venit sau nu menstruatia dupa contactul ala neprotj??? Offline #31 2007-08-01 13:16:19
Re: cum iti dai seama ca el a ejaculat?pai ce sa se intample ai avut contact sexual si te-a dezvirginat .sper macar ca folosesti o metoda contraceptiva eficienta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #32 2007-08-01 13:17:01
Re: cum iti dai seama ca el a ejaculat?e posibil sa nu se fi rupt complet prima data, se mai intampla... Offline #33 2007-08-01 13:17:39
Re: cum iti dai seama ca el a ejaculat?si totusi nu ti-a spus daca a ejaculat sau nu?eu cred ca totusi te-a penetrat dar putin,daca zici ca himenu nu e complet distrus.si lichidul ala s-ar putea sa fie secretii, cum zic fetele.dar pe viitor sa ai mai multa grija.daca ai lua antibebe, n-ai mai avea stresu asta. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #34 2007-08-01 13:18:33
Re: cum iti dai seama ca el a ejaculat?off...dc n-ati fol si voi prez..?era mult my safe asa decat sa nushu .. s ate lais pe mana lui k sa zik asa. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #35 2007-08-01 13:19:30
Re: cum iti dai seama ca el a ejaculat?cand a avut loc contactul? ai avut menstruatie intre timp? Just like a tattoo I'll always have you... Offline #36 2007-08-01 13:20:57
Re: cum iti dai seama ca el a ejaculat?da, dar sangele a curs nu atunci, absolut deloc, ci peste niste luni de zile la contactul urmator (cu altcineva, mai excitat ... Offline #37 2007-08-01 13:22:50
Re: cum iti dai seama ca el a ejaculat?doamne cum bagati in voi postinor.parca ar fi mentosane.ganditi-va ma fetelor si voi inainte sa luati. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #38 2007-08-01 13:24:39
Re: cum iti dai seama ca el a ejaculat?dupa postinor ti-a venit ciclul la vreo 3 luni? daca a fost normal calitativ si cantitativ atunci nu avea ce ovul sa fie fecundat. e posibil sa fi fost o dereglare de la postinor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|